Ion Țiriac își împarte averea în mod egal celor 33 de copii: ”Mi-au plăcut mult femeile, dar mi-a fost frică de iubire”

.

Ion Țiriac își împarte averea în mod egal celor 33 de copii. Nu mai este un secret faptul că este unul dintre cei mai bogați oameni din România, având o avere considerabilă. Mulți au știut de-a lungul anilor că are doar 3 copii, însă nu acesta este adevărul. Miliardarul are 3 copii legitimi, care-i poartă numele, însă pe lângă aceștia mai are încă 30. Nu, nu este o glumă, fiindcă chiar el a dezvăluit acest lucru când a venit vorba de împărțirea averii sale considerabile! Iată declarațiile făcute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ion Țiriac nu duce deloc grija banilor. Își permite tot ceea ce vrea și se bucură de o avere mare, la care mulți nici nu își permit să viseze. Ei bine, în timp ce toată lumea credea că tot ceea ce o să rămână pe urma sa o să meargă către cei trei copii: Ion Ion Țiriac, Ioana și Karim, lucrurile nu stau deloc așa.

Când vine vorba despre trecutul amoros al lui Ion Țiriac, știm cu toții că este destul de tumultuos. I-a plăcut viața și a trăit-o la maximum. Totodată femeile frumoase au fost dintotdeauna slăbiciunea lui. Miliardarul a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție vreme de doi ani, apoi totul s-a năruit. Nu a mai dorit să se însoare, însă s-a iubit cu multe femei, având în prezent 33 de copii.


Citește și: Reacția neașteptată a lui Ion Țiriac la poza cu el deghizat în cerșetor.Ce a făcut miliardarul

Citește și: Laurette, adevărul despre relația cu Ion Țiriac:'Sunt foarte mândră că am putut să ies la o cină sau două sau trei'

Citește și: Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric.Artista s-a afișat cu inelul de logodnă pe deget

Citește și: Cine sunt Războinicii de la Survivor România 2023.Cu ce se ocupă cei 12 concurenți

Ion Țiriac își împarte averea în mod egal celor 33 de copii


În timp ce pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim, restul de 30 de copii sunt necunoscuți de publicul larg. Doar miliardul știe cu cine s-a iubit și care sunt ceilalți 30 de copii, însă cert este că nu a uitat de ei. Miliardarul consideră că fiecare trebuie să primească aceeași parte din averea lui, așa că nu ezită și o să o împartă în 33 de ‘felii egale’.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile. Nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi. Au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale. Toată lumea va primi aceeași sumă., a declarat Ion Țiriac, conform italienilor de la outsidernews.it.


Ion Țiriac: ‘Mi-a fost frică dintotdeauna de iubire’

Ion Țiriac s-a iubit cu multe femei de-a lungul vieții, însă nu și-a dorit să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului decât cu una. Vreme de doi ani a fost însurat cu fosta handbalistă Erika Braedt, însă doar atât. De aici, viața lui s-a concentrat pe activitatea profesională, dorindu-și să aibă doar aventuri și nu o relație de lungă durată cu cele care i-au trecut prin pat.

Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează. Trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece.', a  scris în urmă cu câțiva ani, pe pagina lui oficială de Facebook Ion Ţiriac.


Ce avere are Ion Țiriac

Ion Țiriac a declarat fără a zita vreun moment faptul că toată averea lui o să se împartă în mod egal la cei 33 de copii pe care-i are. În anul 2022, miliardarul a adunat peste 1 miliard de lei, ajungând în prezent la 8,5 miliarde de lei. În prezent, Ion Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României, după frații Pavăl, cu o avere estimată la 13 miliarde de lei.  

Sursă foto: Facebook