Ion Dolănescu și Nadia Comăneci, poveste de dragoste departe de ochii lumii

 Alina Dan
.

Una dintre caracteristicile lumii artistice de la noi și de pretutindeni este ușurința cu care se formează și de despart cuplurile. O alta, la fel de importantă, este discreția atunci când vine vorba despre parteneri celebri. Despre o astfel de relație, dominată de discreție și pusă în lumină doar prin declarațiile celor doi implicați s-a scris recent. Se pare că, potrivit click.ro, Ion Dolănescu și Nadia Comăneci au trăit o poveste de dragoste departe de ochii tuturor.

Se întâmpla pe când Nadia avea aproximativ 25 de ani, iar dragostea dintre ea și celebrul artist a fost la un pas să fie încunuată cu o căsătorie, scrie Click. Nelipsită de la petrecerile care se ţineau lanţ în casa lui Ion Dolănescu, Nadia a fugit peste Ocean chiar de la acesta.

Povestea de dragoste a lui Ion Dolănescu și a Nadiei Comăneci a fost atat de discretă încât puțini dintre apropiații celor doi pot povesti despre asta. Un martor a povestit pentru click.ro: „În 1985, am lucrat la hotelul Meridian din Mamaia. Ion Dolănescu era naşul fiului şefului de restaurant de acolo. A stat toată vara în hotel. Iar Nadia a venit şi ea şi a stat vreo luna. Erau foarte discreţi.Toată lumea din hotel spunea ca ea e foarte îndrăgostită de el'.

Despre relația dintre Ion Dolănescu și Nadia Comăneci a vorbit și interpreta de muzică populară Ileana Constantinescu: „Ionaş (Ion Dolănescu – n.r.) îmi spunea: «Singura femeie cu care m-aş însura ar fi Nadia Comăneci». Era o simpatie între ei, dar nu dragoste declarată, nu ştiu dacă au mers mai departe. Ea avea alţi prieteni, dar el o iubea în secret. S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală, al cărui şef era un prieten comun. Mergeau împreună la mare, la chefuri… Şi Nadiei îi plăcea de Ionaş, pentru că îl vizita acasă. Şi mama Nadiei se înţelegea foarte bine cu Ionaş. De la Ionaş din casă a plecat Nadia din ţară. Un român care locuia în SUA şi pe care îl întâlnise în turneu a venit în vizită la el. De acolo am plecat Ionaş, Nadia, eu şi acel român la una dintre finele lui. Acolo s-a apropiat Nadia de «american». La câteva zile după acea vizită, am auzit că Nadia a plecat din ţară. Apoi am fost chemaţi la miliţie şi eu, şi Ionaş, să dăm declaraţii despre fuga Nadiei din ţară, dar noi nu ştiam nimic. Atunci, Ionaş a pierdut orice legătură cu Nadia şi a fost foarte dezamăgit”, a spus ea pentru adevarul.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton