Ion Dichiseanu, de urgență la spital! Actorul în vârstă de 86 de ani a suferit un accident în timpul filmărilor

.

Actorul Ion Dichiseanu a ajuns de pe platourile de filmare direct la spital, după ce a suferit un accident în timpul filmărilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ion Dichiseanu a fost transportat la spitalul de lângă Deva, în urma unui accident suferit în timpul filmărilor pentru „Burebista’ și „Dacii’.


Actorul s-a ales nu doar cu lovituri, dar și cu trei coaste rupte şi două fisurate.

Citește și: Eugenia Șerban, dezvăluiri dureroase despre cel mai emoționant moment trăit de când a aflat că are cancer:„Atunci mi-am dat seama că mă lupt cu moartea’/ EXCLUSIV


Cum s-a produs accidentul

În timpul filmărilor peliculei menționate, Ion Dichiseanu, care se afla călare, a fost rănit în timp ce armăsarii s-au încăierat. Actorul a căzut de pe cal cu lovicturi și trei coaste rupte, iar două fisurate, scrie spynews.ro.

Ion Dicihiseanu a fost dus la un spital de lângă Deva, fiind cel mai aproape de locul în care se desfășurau filmările. A primit îngrijiri medicale și a stat internat aproximativ două săptămâni pentru a se recupera!

Citește și: Simona Halep, în vacanță cu iubitul la munte. Tenismena și Toni Iuruc au petrecut un weekend de neuitat:„Aproape Rai’


Sursa foto: Hepta