Ioana, soția lui Ilie Năstase, face foamea, pentru siluetă, deși își riscă sănătatea: "Am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență"

.

Talia subțire cu foame se ține, crede Ioana, actuala soție a lui Ilie Năstase. La 45 de ani, bruneta consideră că trebuie să facă sacrificii alimentare și pentru că nu a găsit altă variantă de a rămâne suplă și dezirabilă pentru Ilie, Ioana face foamea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana, soția lui Ilie Năstase, susține că nu are intervenții estetice, altele în afară de cea pentru mărirea sânilor, și nici prin saloane nu-i place să piardă timp, așa că preferă să nu mănânce nimic, ignorând avertizările medicilor care informează insistent că înfometarea cauzează grave probleme de sănătate.


„Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente’, a spus Ioana, pentru Click.


Soția lui Ilie Năstase avea să dezvăluie și care este meniul ei zilnic.

‘Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți. Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână.


Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineață «Băi, ai o piele și o carne tare pe tine, ca una de 20 de ani»!, și asta datorită masajelor. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie’, a povestit Ioana Năstase.


Odihna este însă foarte importantă pentru frumoasa brunetă. „Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile’, a mai spus Ioana.

Citește și:

Ilie Năstase a vândut în secret vila din Primăverii, după 48 de ani. Soția lui, Ioana Simion, a spus ce va face cu suma încasată

Cum scapă soția lui Ilie Năstase de „fantomele trecutului'! Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte…


Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Artistul face declarații surprinzătoare: ‘V-a spus că am agresat-o? Ați văzut?’

„Acum, poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult'

Ioana Și Ilie își anunțaseră divorțul, însă în vară au ajuns în fața altarului. Au făcut cununia religioasă, nași fiindu-le Ciprian Marica și Ioana Marcu.

Ioana Simion s-a schimbat la 180 de grade. În urmă cu puțin timp spunea că nu se mai înțelege cu fostul tenismen, că certurile, reproșurile și jignirile au luat locul armoniei, iar acum pare în culmea fericirii. Cel puțin asta reiese din declarațiile sale: ‘Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni, a declarat Ioana la Antena Stars.


Ioana explicat cum s-au împăcat și cum au ajuns la o o astfel de decizie:

La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile‘, a povestit Ioana Năstase.


Pe de altă parte, Ilie Năstase pare să fie pregătit și să devină tătic, mai ales că Ioana și-ar dori o fetiță.

‘Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă
iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își
dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat,
a mai spus Năstase.