Ioana Simion a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase, după scandalul cu banii furați: „Ruptura este definitivă”

.

Ioana Simion a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase. În urmă cu câteva zile, cei doi au fost implicați într-un conflict de proporții, bruneta fiind acuzată că ar fi plecat de acasă cu două milioane de euro. Având în vedere gravitatea acuzațiilor, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, susținând că lucrurile s-au desfășurat altfel decât s-a scris în presă. Acum, soția tenismenului a avut o apariție televizată și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Ilie Năstase. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu câteva zile, s-a speculat faptul că Ioana Simion ar fi dispărut fără urmă cu două milioane de euro. Ulterior, aceasta a explicat întreaga situație pe contul său de Facebook, susținând că i s-au adus acuzații false și că își poate demonstra nevinovăția în fața organelor legii. Ulterior, și Ilie Năstase a transmis un mesaj, confirmând fapptul că este un scenariu absurd ca soția sa să fi plecat cu o sumă atât de mare „în poșetă’. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ioana Simion și-a spus propria versiune despre cele întâmplate, susținând că cel care a plecat de acasă este, de fapt, chiar fostul tenismen.


Ioana Simion a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase. Bruneta a făcut o cronologie a celor întâmplate, arâtându-se deranjată de faptul că soțul său nu a intervenit mai repede pentru a opri speculațiile legate de bani și de dispariția sa. Mai mult, aceasta a anunțat separarea de fostul tenismen.

Citește și: Ilie Năstase, despre divorțul de Ioana, a cincea soție:'Nu mă interesează persoana'


Citește și: Ioana Simion, reacție după ce Ilie Năstase a acuzat-o că a plecat de acasă cu 2 milioane de euro:'Sunt șocată. Soțul meu…'

Citește și: Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite:'Nu mai strigați la mine…'

Citește și: Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv, cu ea, la filmările pentru Clanul:„Vede și greșeli și mi le spune’

Ioana Simion are o altă versiune cu privire la scandalul cu Ilie Năstase


Bruneta a declarat că Ilie Năstase este cel care a plecat de acasă în dimineața zilei de marți. Aceasta a mărturisit că a fost jignită de fostul tenismen.

„Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. Deci din câte îmi aduc eu aminte, spre sfârșitul săptămânii trecute, vorbea cu fratele lui că ar vrea să-l ducă la un spa, undeva pe la Eforie, pe el și pe șofer. Eram la munte.

Ne-am întors luni, luni pe zi. Seara am plecat spre Constanța. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineață, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis. A trecut prin fața geamului, bineînțeles că în loc de bună dimineața mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (…).


Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora două, trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se va întoarce, să plecăm din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treabă aici’, a povestit ea.

„Ar fi putut să sune la presă’

Ioana Simion s-a arătat deranjată de faptul că soțul ei nu a intervenit la timp pentru a opri speculațiile referitoare la dispariția celor două milioane de euro.


„Nu m-a mai sunat. Ar fi putut să mă sune să-mi spună: «Dragă Ioana, uite ce se scrie. Nu este nimic adevărat, eu nu am declarat așa ceva».

Sau ar fi putut să sune la presă, că de altfel sună dacă e… tot timpul. Putea să sune să spună, «măi oameni buni, stați un pic că-mi acuzați soția. Nu este nimic adevărat». Ori ieri iese după cinci zile să spună așa ceva’, a mai declarat Ioana.


Ioana Simion a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase, după scandalul cu banii furați

Mai mult decât atât, Ioana Năstase a susținut că nu mai exită cale de împăcare între ea și soțul ei. Aceasta a mărturisit că nu își mai dorește să fie implicată în asemenea scandaluri.

„De data aceasta nu mai este cale de întoarcere. Ruptura este definitivă. Nu-i mai acord altă șansă. Eu am familie, nu pot trăi astfel!’, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru mediaflux.ro.

Sursa foto: Facebook