Ioana și Ilie Năstase divorțează, dar fac Paștele împreună: "Trebuie să iertăm în post"

.

Ioana și Ilie Năstase au o relație puțin spus atipică! De când sunt împreună s-au despărțit de mai multe ori, iar acum sunt din nou în pragul divorțului. Ioana spune că nu renunță la divorț, dar cu toate astea va petrece Paștele alături de Ilie, viitorul ei fost soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase spune că în Postul Paștelui trebuie să „postim' și de gânduri urâte, așa că este decisă să-l ierte pe Ilie Năstase pentru suferința pe care i-a provocat-o. Bruneta a decis să fie alături de soțul ei de Paște, chiar dacă este decisă să divorțeze. Una-i una, alta-i alta, susține Ioana Năstase. Chiar dacă despărțirea lor este iminentă, vor petrece totuși împreună Sărbătoarea Pascală.


Ioana și Ilie Năstase au fost suprinși recent la cumpărături, iar apoi au luat masa la un restaurant din Pi­pera, acompaniaţi şi de fetele lui Ilie. Iar cireaşa de pe tort – se pregătesc să facă Paştele împreună. 


Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el.' a declarat Ioana Năstase pentru Click!.


Ioana nu va păstra numele de familie preluat în urma căsătoriei cu Ilie Năstase. Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez’, a mai spus bruneta.

Citește și: Ilie Năstase susține că s-a împăcat cu Ioana, dar soția lui neagă: „Sunt o femeie foarte calculată

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal


Citește și: Previziunile lui Carmen Harra pentru Ilie Năstase, după ce și-ar fi bătut soția:’Rămâne singur în final!’

Ioana Năstase l-a acuzat pe Ilie Năstase că a bătut-o

La începutul lui ianuarie, Ioana Simion a sunat la 112 ca să-și reclame soțul, subliniind cât de norocoasă a fost că a scăpat teafără. Totul s-a întâmplat după ce femeia s-a întors de la munte, acolo unde și-a serbat ziua onomastică.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa„, a povestit atunci Ioana Năstase.


Ioana spune că nu i-a dat absolut nici un motiv soțului ei pentru un astfel de comportament, însă a subliniat și cât este de influențat de prieteni.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar, a conchis Ioana.


Imediat după incident, Ioana Năstase a fugit din casă doar cu ce avea pe
ea, iar Poliția a sosit la scurt timp. Cu toate acestea, soția
tenismenului nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei, cu atât
mai mult cu cât acesta are deja o condamnare cu suspendare, de 9 luni,
după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice.