Ioana Năstase, la un pas de tragedie în timpul orelor de echitație. A căzut de pe cal: „Dumnezeu m-a salvat”

.

Ioana Năstase, la un pas de tragedie în timpul orelor de echitație. Partenera lui Ilie Năstase a trecut prin momente de panică, în timp ce se afla la echitație. Se pare că bruneta a căzut de pe șa și a fost la un pas de tragedie. Aceasta a povestit întregul episod pe rețelele de socializare, susținând că este recunoscătoare că nu s-a întâmplat ceva mai grav.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Soția lui Ilie Năstase are o pasiune pentru echitație și și-a cumpărat propriul cal în urmă cu un an. La acea vreme, fostul jucător de tenis a refuzat să plătească 25.000 de euro, cât costa animalul. În cele din urmă, acesta a revenit la sentimente mai bune și a acceptat să plătească jumătate din sumă. Ioana Năstase a mărturisit că după mai multe vizite, s-a atașat iremediabil de acel cal, astfel încât se hotărâse să și-l cumpere din proprii bani. Acum, se pare că bruneta a suferit un accident grav în timpul orelor de echitație și chiar a fost la un pas de a-și pierde viața.


Ioana Năstase, la un pas de tragedie în timpul orelor de echitație. Bruneta a scris, pe rețelele de socializare, că îi mulțumește lui Dumnezeu că a salvat-o de la un sfârșit tragic.

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, reacție dură în scandalul cu Ioana Năstase:'Tu te-ai măritat cu el…'

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant:'Am simțit o teamă'


Citește și: Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans.Cât costă să o vezi în cele mai sexy ipostaze

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 46 de ani:„Am decis că e timpul pentru o provocare’

Ioana Năstase, la un pas de tragedie în timpul orelor de echitație

Recent, Ioana Năstase a trecut prin momente de panică. Se pare că, în timpul orelor de echitație, bruneta a fost aruncată de pe șaua calului, însă, din fericire, a scăpat teafără. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat câteva imagini cu animalul, pe care susține că le-a făcut înainte de acest incident.


Se pare că nu este prima dată când Ioana Năstase trece prin astfel de incidente. Cu toate acestea, bruneta este precaută și are grijă să-și ia toate măsurile de siguranță în timpul orelor de echitație.

„Înainte de a fi aruncată de pe saua lui’Cezar’!!! Mulțumesc, Bunului Dumnezeu , pentru ca m-a salvat și de aceasta dată!’, a scris Ioana Năstase în dreptul imaginilor cu animalul.


„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul’

Ioana Năstase și-a cumpărat calul în urmă cu un an. Aceasta a susținut că a fost să vadă animalul împreună cu Ilie Năstase care, inițial, nu a fost de acord cu această achiziție. În cele din urmă, fostul tenismen a hotărât să contribuie cu jumătate din sumă.

„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu.


Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump. Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars, în urmă cu un an.

Sursa foto: Facebook