Ioana Năstase, fericită că fiul ei se însoară după 10 ani, cu mama fiicei lui: "Sunt împreună de la 16 ani"

 Dumba Gabriela
.

Ioana Năstase este pregătită pentru nunta fiului ei, care va avea loc peste două zile! Soția lui Ilie Năstase așteaptă cu nerăbdare marele eveniment la care sunt așteptați peste 400 de invitați și spune că nu mai are emoții. Vedeta spune că fiul ei și viitoarea lui soție sunt împreună de 10 ani și sunt părinții unei fetițe, așa că este convinsă că nunta va fi minunată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Unicul fiul al Ioanei Năstase se însoară în weekend, iar soacra mare abia așteaptă marele eveniment la care l-a invitat și pe Adrian Minune să întrețină atmosfera. Ioana spune că nu mai are emoții, poate o vor copleși când își va vedea fiul în fața altarului, însă acum este relaxată și se ocupă de ultimele pregătiri.

16105374590141610537459014

Ioana Năstase, ultimele pregătiri pentru nunta fiului ei

Ioana Năstase a mărturisit că este pregătită sufletește pentru nunta din weekend, însă nu are foarte mari emoții. Vedeta a mărturisit că fiul ei și viitoarea lui soție sunt împreună de 10 ani și au împreună o fetiță, așa că emoțiile nu mai sunt, ci a rămas doar convingerea că formează o familie frumoasă și totul va fi perfect la nuntă.

Fiul Ioanei Năstase, Teo, va face pasul cel mare pe data de 1 iulie, în cadrul unei ceremonii ce se va desfășura pe plajă, sub privirile atente ale invitaților aleși pe sprânceană.

Nora Ioanei Năstase a fost atentă la detalii și și-a achiziționat deja trei rochii pentru marele eveniment.

‘Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Da, păi, chiar mai devreme vorbeam despre asta. Practic, două zile! Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot!

M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți…au crescut împreună!

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant: „Am simțit o teamă'

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase: „Am dovedit că mă pot schimba’

Citește și: Unde a plecat Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor:„Mi-a scris și mi-a zis că mă așteaptă’

Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

Ioana Năstase l-a chemat pe Adrian Minune la nunta fiului ei

Teo se însoară cu mama copilului, după o lungă relație. Totul este pus la punct, așa cum a ținut să precizeze partenera de viață a fostului tenismen.

Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări.

Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința', spunea Ioana, pentru Click, acum doua săptămâni.

Cum s-a pregătit Ioana Năstase pentru nunta fiului ei

Ioana Năstase s-a pregătit pentru nunta fiului ei, toate lucrurile fiind deja aranjate. Evenimentul va avea loc pe data de 1 iulie, iar totul va fi de vis. Cât despre ținutele pe care le va purta atât ea, cât și Ilie Năstase, vedeta a spus că le-a pregătit deja. 

„Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur', a mai spus Ioana Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton