Ioana Năstase, adevărul despre divorțul de Ilie Năstase: "Știți ce s-a întâmplat acum un an. Am obosit să..."

 Dumba Gabriela
.

Ioana Năstase a acceptat să facă lumină în ceea ce privește zvonul că divorțează de Ilie Năstase. De ziua lui Ilie Năstase, Ioana Năstase a răbufnit și a cerut explicații, chiar în timpul conferințe de presă. Atunci, un bărbat a declarat că este fiul tenismenului, iar episodul tensionat de atunci i-a dus pe mulți cu gândul la divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase spune că nu-și dorește nimic mai mult decât să-l protejeze pe Ilie Năstase de oamenii răi și profitori din jurul lui și de aceea are, uneori, reacții necontrolate. De asemenea, Ioana neagă zvonul despărțirii și spune că nu este cazul să divorțeze de Ilie Năstase.

676676

Ioana Năstase, adevărul despre divorțul de Ilie Năstase

Nu totul a fost roz de ziua lui Ilie Năstase, după ce un bărbat a susținut că este fiul marelui tenismen. În momentul respectiv, Ioana Năstase a răbufnit și a cerut explicații, chiar în timpul conferințe de presă.

Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț', a declarat Ioana Năstase pentru ego.ro.

Ioana Năstase susține că vrea să-l protejeze pe soțul ei de oamenii răi din jur.

Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea:

Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!'. De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui', a mai spus Ioana Năstase.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție:'Am dureri foarte mari'

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța.Imagini cu cei doi îndrăgostiți

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:'Eşti un laş şi un trădător, un alt român'

Ioana Năstase: „Ilie Năstase are copiii lui și nu mai are nevoie de alții”

Ioana Năstase speră ca Ilie Năstase să selecteze oamenii din jurul său de acum încolo. Vedeta ne-a explicat că simte ce intenții au persoanele pe care le cunoaște, mai ales pentru că este extrem de credincioasă:

El are copiii lui și nu mai e nevoie de alții, așa consider eu, mai ales dacă apar așa, peste noapte. Și eu aș vrea să fiu fiica nu știu cui. El are o familie și sper să înțeleagă acest lucru, să selecteze oamenii.

Nu știu dacă el a înțeles că eu simt întotdeauna. Datorită credinței și datorită faptului că am trăit frumos și curat, chiar simt oamenii. Altfel nu aș interveni. Eu stau în banca mea', mai spune Ioana Nastase.

Ce a spus Ioana Năstase despre Charlotte, fiica lui Ilie Năstase din mariajul cu actrița Alexandra King

Ilie Năstase are probleme serioase în familie, dar este apărat de soția Ioana, care a dezvăluit cum s-a apucat Charlotte de Onlyfans.

Charlotte este fiica din mariajul cu actrița Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Este femeia alături de care, fostul numărul 1 în tenis, a adoptat, în timpul mariajului, doi copii.

Fiica lui Ilie Năstase, care a locuit patru ani în România când era mică, susține că singurele persoane care au susținut-o de-a lungul timpului au fost Francoise, dădaca ei, și Amalia, fosta soție a lui Nasty.

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala', a declarat Ioana Năstase, conform click.ro.

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea, a fost concluzia trasă de Ioana Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton