Ioana Ginghină ține dietă și în vacanță: "Singurul lux pe care mi-l permit este..."

.

Nu întâmplător Ioana Ginghină arată senzațional la 44 de ani! Actrița ține dietă și în vacanță, chiar și în Grecia, acolo unde cartofii prăjiți se servesc până și cu limonadă. Este o glumă, desigur, însă faptul că Ioana Ginghină are grijă de siluetă și în vacanță este cât se poate de adevărat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Este celebră dieta cu pepene a Ioanei Ginghină, despre care actrița a afirmat în repetate rânduri că o ajută să scape de câteva kilograme în plus rapid, dar și de celulită. Stilul de viață sănătos al Ioanei nu ia pauză în vacanță, iar Ioana Ginghină confirmă că pune frână poftelor alimentare chiar și când pleacă în vacanțe.

Ioana Ginghină ține dietă și în vacanțe


Ioana Ginghină a dezvăluit că nici în vacanțe nu-și face de cap din punct de vedere al alimentației. Face doar mici excepții. Astfel, nu e de mirare că la aproape 45 de ani, actrița are o siluetă de invidiat.

„Sunt în vacanță cu Cristi și Ruxi. Depinde, dacă e citybreak… atunci vizitat și plimbări la greu. Acum la Londra am făcut zilnic între 11-14 km. Iar în vacanța de relaxare greu mă ridic de pe șezlong. Dorm mult, plajă, înot și plimbări ușoare', a dezvăluit Ioana Ginghină în Ciao.


Întrebată cum face față tentațiilor culinare în vacanță, Ioana Ginghină a răspuns sincer:

„Sincer nu prea mănânc, nici măcar în vacanțe. Poate într-o singură zi îmi iau ceva dulce și cam atât. Singurul lux pe care mi-l permit în vacanțe este alcoolul. Sport fac, dar nu atât cât ar trebui.

Am renunțat de mult la all inclusive, pentru că nu mă ajută la dietă, plus că ne place să mâncam în diferite locuri„.

Citește și: Ce probleme a avut Ioana Ginghină cu fiica ei adolescentă:’Fără scandaluri, fără pedepse…’


Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani.Imaginea adevărului

Citește și: Cristina Bălan şi-a retras gemenii cu sindromul Down de la şcoală:’Era mediu toxic pentru ei’

Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit

Ioana Ginghină are o apariție de senzație oriunde în spațiul public sau în mediul online. Vedeta nu se sfiește să se afișeze în ținute care-i pun silueta în evidență, chiar și acum, la cei 44 de ani ai săi. Vedeta are o fată, pe Ruxandra, iar cele două par a fi surori, nicidecum mamă și fiică.


A adoptat de mult la un stil de viață echilibrat, însă când vine vorba de celulită, șatena recunoaște că nu este foarte ușor să scapi de ea, iar cea mai la îndemână soluție este să o estompezi.


„În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși există câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă.

Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții, să facem mișcare, să avem o dietă bogată în fructe și legume crude, să bem 8 pahare de apă pe zi și să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui, a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de Facebook.


„De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese. Secretul este : nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele, a scris ea, la un moment dat, pe rețelele de socializare.