Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează! Drama prin care au trecut acum câțiva ani este extrem de dureroasă!

.

În ultimul timp, zvonul că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit s-au intensificat… Până de curând, cei doi actori au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, iar dragostea lor părea desprinsă din telenovelele în care au jucat. Din păcate, nu toate telenovelele se termină cu happy-end, iar în cazul de față, după câte se pare, protagoniștii sunt la un pas de divorț…

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă, aceștia cunoscându-se și îndrăgostindu-se pe platourile primei telenovele a postului Acasă TV, Numai iubirea. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2007, iar un an mai târziu s-a născut fiica lor, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.


Ioana și Alexandru au trecut și prin momente dificile de-a lungul căsniciei lor, actrița pierzând o sarcină pe când era într-o lună avansată, însă cei doi au trecut împreună peste asta, un an mai târziu devenind părinți.

Ioana Ginghină, singură la VIVA! Party 2019

Din păcate, în ultimul timp, zvonurile despre despărțirea Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol s-au intensificat, faptul că se întâmplă ceva în cuplul lor fiind confirmat, oarecum, și de faptul că, aseară, actrița a venit singură la VIVA! Party.


Mai mult, de ceva vreme, cei doi nu au mai publicat nicio poză pe conturile de socializare în care să apară împreună, iar la statusul Ioanei nu scrie că este căsătorită cu Alexandru… Iar mesajele „criptice' scrise de actriță pe blogul ei personal au fost interpretate în fel și chip:

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale’.


„Situația nu e roz'

Se pare că mariajul lor s-a deteriorat încă de anul trecut, iar lucrurile ar fi început să meargă și mai prost în ultimele 4 luni, de când cei doi nu mai locuiesc împreună. Când am contactat-o și am întrebat-o despre relația actuală dintre ea și soțul ei, Ioana ne-a declarat: „Deocamdată situația nu e roz, dar nu am divorțat'. Nu știm dacă mai există cale de împăcare, dar, până la urmă, speranța moare ultima…


Foto: VIVA!, Facebook

 

În cursul zilei de azi, Ioana Ginghină a oferit o declarație, evazivă, ce-i drept: „Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii.  Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă’, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil’, a declarat Ioana Ginghină pentru Click.