Ioana Ginghină, mărturisire cutremurătoare, în pragul divorţului de Alexandru Papadopol: „Începusem să iau cu pumnul pastile. Mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale”

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină trece, de câteva luni, printr-o perioadă extrem de dificilă și chiar dacă evită, încă, să rostească termenul „divorț', lasă să se înțeleagă foarte bine faptul că este vorba despre o despărțire de Alexandru Papadopol. Într-o postare de pe blog, actrița admite că un psiholog o ajută să depășească acest moment pentru că ajunsese să ia pastile cu pumnul pentru a putea dormi.

Ioana GinghinăIoana Ginghină

„Mi-a luat mult până să accept acest lucru, că da, am nevoie de ajutor, că încercările la care mă pune viața, sunt deja prea grele pentru mine și am decis să strig.', își începe Ioana Ginghină povestea de pe blog.

Actrița mărturisește că de câteva luni a început să meargă la psiholog pentru că noapte de noapte „somnul era din ce în ce mai prost și începusem să iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul și altul, dar care nu își făceau efectul'.

Se conturează tot mai bine o despărțire de soțul ei, Alexandru Papadopol și Ioana recunoaște că a trece prin momente extrem de grele:

„Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să salvezi' anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine.

Însă nu este ușor, mai ales când ești 24 din 24 alături de un suflet care se agață cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment ești tu, mama, deci trebuie să-i arați că viața merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoși și că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aș putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situații.'

Ioana Ginghină își continuă mărturisirea de pe blog cu un îndemn pentru toți ceilalți care trec prin clipe similare și susține că nu este o rușine să ceri ajutor specializat, ba dimpotrivă.

„Și da, ea , Ruxi, această fetița de 10 ani este o minune, care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine și nu mă lasă să mă prăbușesc.

O face inconștient, căci nu știe exact ce e în sufletul meu, dar exact această naivitate a ei și multitudinea ei de dorințe îmi dă atâta speranța. Voi încheia aici, căci încă nu am curaj să vorbesc mai mult, dar m-am gândit să-ți spun și ție că este ok să ceri ajutor specializat, dacă e cazul.

Nu întotdeauna suntem atât de puternici că să ne rezolvăm singuri problemele.', își încheie Ioana postarea de pe blog.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au căsătorit în urmă cu 12 ani și au fost întotdeauna un cuplu discret, care nu și-a spălat rufele în public. De aceea, vestea că se despart a venit ca un șoc pentru fani. Se pare că actorii nu au divorțat încă și, momentan, trec doar printr-o separare fizică și nu una în acte. Alexandru s-ar fi mutat de acasă în urmă cu patru luni, dar Ioana evită să dea detalii despre starea căsniciei lor, declarând că așteaptă finalul școlii pentru asta, așa încât fiica lor să nu fie și mai afectată de separarea lor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton