Ioana Ginghină face haz de necaz pe seama divorțului: „Nu mă mai înghesuie nimeni în pat!”

.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat după 12 ani de căsnicie, când problemele din căsnicia lor au devenit imposibil de tolerat. După luni de zile în care actriţa a luat pastile cu pumnul şi a mers la psiholog, Ioana face acum haz de necaz te tema despărţirii de soţul ei. Are control asupra telecomenzii, mănâncă alimente nesănătoase şi are mai mult loc în pat.

Cei doi actori au ţinut multe luni în secret faptul că mariajul lor nu mai stă pe roze, însă odată ce efectele neînţelegerilor dintre ei au ajuns la fiica lor, Ioana şi Alexandru au pus punct fără să se mai uite înapoi.


Ioana a mers la Sibiu, la părinţii săi, unde a luat o gură de aer după divorţ şi a scris pe blog despre beneficiile despărţirii de Alexandru Papadopol.

„Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe. Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival. Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea', a scris Ioana Ginghină pe blog.


„Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase.

Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă', a completat actriţa.