Ioana Ginghină este vegetariană de doi ani şi acum ţine dieta cu pepene roşu. Cum se menţine în formă la 41 de ani

 Dumba Gabriela
.

Pictorialul pe care l-a făcut pentru numărul de august al revistei VIVA! stă mărturie că Ioana Ginghină arată senzaţional la cei 41 de ani ai săi. Actriţa ne-a dezvăluit că unul dintre secretele sale este dieta cu pepene roşu pe care o ţine atunci când vrea să scape de câteva kilograme, însă un stil de viaţă sănătos este cheia unui aspect frumos, indiferent de vârstă.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat pe 23 iulie, după 12 ani de căsnicieIoana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat pe 23 iulie, după 12 ani de căsnicie

„Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile încerc să mănânc doar pepene roşu, dar n-o să-mi iasă pentru că sâmbătă e ziua Ruxandrei şi o să mănânc… Mănânc pepene cât pot, nu mă abţin. Ieri, de exemplu, am mâncat o felie dimineaţă, apoi am plecat de acasă şi n-am mai mâncat nimic că nu poţi pleca în oraş cu pepenele după tine, în geantă şi apoi seara am mai mâncat o felie. Ah, şi înainte  de culcare am mai mâncat o felie. De regulă, ţin cura asta cu pepene roşu timp de 10 zile, dar acum n-o să pot. Pe 27 august plecăm în Grecia şi nu vreau să-mi dezamăgesc fanii de pe Instagram şi să fac niste poze frumoase!', a declarat Ioana Ginghină în emisiunea „Interviurile VIVA!'.

Actriţa ne-a mărturisit că în fiecare vară ţine dieta cu pepene, însă nu o interesează în mod special pierderea kilogramelor, cât beneficiile pe care o alimentaţie bazată exclusiv pe pepene roşu le are pentru piele. În plus, Ioana ne-a mărturisit că mănâncă brânză cu pepene şi nu alege niciodată lactate degresate, însă nu atunci când este la dietă.

„Eu nu am avut niciodată probleme cu tenul şi n-am nici o operaţie estetică, botox, nimic. Mă ajută şi genetica, dar cred foarte mult dieta pe interior, nu doar cremele şi întreţinerea corporală de la salon. Am văzut pe pielea mea ce înseamnă când mâncam carne. Am ţinut dieta Dukan şi mi se făcea galbenă zona ochilor. Termenul corect este „jigărit', adică ai slăbit, dar eşti jigărit. Aşa că, am renunţat.', a declarat Ioana pentru VIVA!.

Actriţa a eliminat complet carnea din alimentaţie, de peste doi ani şi mănâncă foarte multe iaurturi, fructe şi legume, supe creme în fiecare zi, salate şi foarte rar paste, dar nu făcute din făină.

„De multe ori am ţinut dieta cu lichide şi eram foarte energică. Mă trezeam la ora şase şi totul era în regulă. Efectiv îţi strălucesc ochii, îţi străluceşte pielea. Totul este bine, nu cade bine!', spune Ioana.

Actriţa recunoaşte că nu mai mănâncă zahăr de foarte mult timp, iar atunci când are poftă de o gustare alege migdale crude sau alte nuci, însă nu prăjite şi sărate.

Vacanţă între fete

Ioana Ginghină va merge în Grecia la final de august, aceasta fiind prima vacanţă fără Alexandru Papadopol, fostul soţ de care a divorţat pe 23 iulie.

„Voi merge pe insula Eghina, împreună cu Ruxi, sora mea şi fetiţa surorii mele', ne-a povestit Ioana.

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton