Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Ce spune despre Alexandru Papadopol: „Țin mult la el, l-am iubit. Acum...”

 Miniosu Alexandra
.

Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Actrița și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mult timp, astfel că amândoi sunt pregătiți să-și unească destinele. Deși îi surâde ideea să se căsătorească a treia oară, vedeta a mărturisit că nu se grăbește, astfel că evenimentul va avea loc, cel mai probabil, anul viitor. Iată ce spune artista despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, cel cu care are o fiică!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu iubitul ei, Cristi Pitulice. De fapt, aceștia au hotărât împreună, în principiu, când să aibă loc evenimentul. Având în vedere cât de bine se înțeleg, cei doi sunt gata să-și unească destinele și să se căsătorească. Pentru artistă ar fi pentru a treia oară când ar ajunge în fața ofițerului de stare civilă, având două divorțuri la activ.

ioana-ginghina-1ioana-ginghina-1

La 44 de ani, Ioana Ginghină e un om împlinit. E actriță de film și de teatru, mamă și influencer. Aceasta este pregătită să meargă pentru a treia oară la altar, de această dată cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Pe un ton amuzant, îndrăgita artistă a mărturisit că s-a hotărât să se căsătorească și a treia oară. Dezvăluirile ei au fost făcute în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase'.

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:”Nu vrem o nuntă mare”

Citește și: Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine:„Nu se pune problema să nu fim toți, împreună'

Citește și: Lovitură neașteptată pentru sora Denisei Răducu, în scandalul pentru moștenire:'Tot noi trebuie să plătim'

Citește și: Andreea Bănică a fost hărțuită sexual de două ori:'Tremuram din toate încheieturile'

Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a mai fost căsătorită de două ori. Prima dată, ea s-a măritat la 21 de ani, cu Daniel Tudorică. Ulterior, artista s-a căsătorit cu actorul Alexandru Papadopol. Au fost îmrepună 13 ani și au împreună o fiică pe nume Ruxandra. Deși au ales să urmeze căi separate în viață, conform spuselor ei, ea și tatăl fiicei sale sunt acum în relații bune.

În prezent, Ioana Ginghină formează un cuplu cu Cristi Pitulice. Se declară împlinită, semn că și-a găsit liniștea în brațele lui, după divorțul dureros. Sentimentele dintre ei sunt atât de puternice, încât sunt gata să se căsătorească. Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, în toamna anului viitor.

„Urmează și a treia căsătorie?', a întrebat-o Ionela Năstase pe Ioana Ginghină, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară: „Da, cel mai probabil, o să urmeze. Nu e grabă. Probabil, a treia căsătorie, la anul, în septembrie. Cum Jennifer Lopez se căsătorește a nu știu câta oară, eu de ce nu?!'.

Ioana Ginghină a recunoscut la Digi24 că o îndrăgește foarte mult pe Jennifer Lopez, nu doar pentru partea artistică, ci și pentru modul în care s-a reinventat mereu.

„M-ar împlini enorm, să ajung la Hollywood, să iau un Oscar, s-o cunosc pe JLo', a adăugat Ioana Ginghină.

„Al doilea divorț nu mi l-am dorit eu'

În continuare, Ioana Ginghină s-a declarat împlinită, pe deplin: '40 de ani este vârsta potrivită pentru dragoste. Le-ai bifat: copilul, casa ai plătit-o măcar pe jumătate, 'hai să stăm liniștiți la un pahar de vin'.

Deși a trecut prinr-un divorț dureros, Ioana Ginghină e, din fericire, bine acum și a ajuns să aibă o relație bună și cu Alexandru Papadopol.

„Al doilea divorț nu mi l-am dorit eu. Nu e doar orgoliu, ci te și gândești: 'Rămân singură, cum mă descurc eu cu banii?!'. Dacă mi-l doream cum a fost când mi l-am dorit eu prima dată… Am fost și la terapie de cuplu, dar băteam apa în piuă. La un moment dat, l-am sunat pe psiholog și i-am zis că vreau să vin singură. Apoi, am zis să fac eu pasul decisiv și să ne despărțim.

Nu că există viață după divorț, eu recomand tuturor în jurul vârstei de 40 de ani să divorțeze. Nu vorbesc serios, fiindcă dacă lucrurile merg, fie și puțin, să le faci să meargă. Eu țin mult la Alexandru, l-am iubit, acum chiar e fericit, nu l-am văzut niciodată așa fericit. El era soarele casei, artistul casei, ne învârteam după el. Acum, eu sunt soarele casei! Cristi mă răsfață mereu', a mai spus vedeta.

Ioana Ginghină, despre telenovelele în care a jucat

Printre altele, Ioana Ginghină a vorbit și despre partea profesională. Vedeta a mărturisit că e recunoscătoare telenovelelor în care a jucat.

„Am un trai de viață și spun adevărul, nu sunt ipocrită. Nu se putea trăi doar din teatru. Dacă nu făceai genul ăsta seriale, filme, telenovele, nu puteai trăi din salariul de la teatru, care era mai mic decât îi dădeam bonei! Nu aveai cum să trăiești. A fost un dar de la Dumnezeu, care a zis: 'Ioana, te-am făcut și actriță, ia și bani, ia și roluri, ia devino și vedetă!'. Cum ar fi să spun acum: 'Da, mă, nasol…'. Sunt recunoscător de tot ceea ce am eu', a conchis ea.

Sursă foto: Facebook, Arhivă, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton