Ioana Ginghină, prima oară în public cu viitorul soț și cu fiica ei. Cum arată bărbatul care a cucerit-o

.

Ioana Ginghină a spart gheața și l-a scos pentru prima oară la un eveniment monden pe noul ei iubit, Cristi Pitulice, după mai mult de un an de când sunt împreună. Împreună cu ei a fost și fiica actriței, Ruxandra, având în vedere că au ieșit la un film la cinema.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină a fost suprinsă pentru prima dată împreună cu noul iubit în martie anul trecut și chiar dacă urmează să se căsătorească în curând, cei doi nu au ieșit de foarte multe ori în public. Însă, odată ce s-a dat startul evenimentelor mondene, după mai bine de un an de pauză impusă de pandemie, actrița și-a scos noul partener în lume.


Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul, dar asta nu înseamnă că nu vrea să meargă cu mine la evenimente de genul asta', a spus Ioana pentru Click!.

Ocupată cu proiectele de la teatru, dar și cu filmările pentru serialul Adela de la Antena 1, Ioana se gândește deja la vacanță. „Vine vara și ne pregătim de vacanță, acum facem traseele. Vom merge în Spania o săptămână și două în Grecia, să ne relaxăm', a mai spus actrița.


Citește și: Ioana Ginghină s-a afișat cu noul iubit.La 7 luni de la divorț, actrița are o relație

Citește și: Ioana Ginghină confirmă că iubește din nou: „Sunt fericită, sunt îndrăgostită’

Citeste si: Cine este iubitul Ioanei Ginghină. Cristi Pitulice a fost logodit și a suferit din dragoste

Cu ce se ocupă viitorul soț al Ioanei Ginghină

Mulți s-au întrebat cine este iubitul Ioanei Ginghină, iar numele lui este Cristi Pitulice. Bărbatul care face parte acum din viața actriței este din Alexandria, însă locuiește în București. Cristi Pitulice are o experiență de peste 13 ani în industria turismului și a absolvit două facultăți în acest domeniu.


Iubitul Ioanei Ginghină este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, iar cine are nevoie de sfaturi poate apela la el cu mare încredere. Cristi Pitulice oferă consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.


Cristi Pitulice a suferit o dezamăgire în dragoste înainte de a fi cu Ioana Ginghină

Se pare că iubitul Ioanei Ginghină a trecut printr-o mare dezamăgire în dragoste și cine s-ar fi așteptat ca Cristi Pitulice să fi fost și logodit. Bărbatul trebuia să meargă în fața altarului alături de femeia pe care o ceruse în căsătorie, însă s-au despărțit înainte de a avea loc aceste eveniment, potrivit Cancan.