Ioana Flora intr-un nou film romanesc

.

Actrita Ioana Flora joaca in Acasa la tata, un nou lungmetraj romanesc care se filmeaza zilele acestea, in regia lui Andrei Cohn, alaturi de  Alexandru Papadopol, Andi Vasluianu si Mirela Oprisor. Filmul va fi lansat în toamna lui 2013.

 


Acasa la tata spune povestea unui tanar (Alexandru Papadopol) intors cu ceva necazuri din Bucuresti, pentru prima oara dupa mai mulţi ani, in satul sau natal din Dobrogea. Aici isi reintalneste tatal vaduv care traieste impreuna cu concubina, precum si pe fostii prieteni din copilarie si adolescenta: tovarasul sau de suflet ramas in sat (Andi Vasluianu), acum casatorit, cu nevasta şi copii, si pe fosta sa iubita, Paula (Ioana Flora). Divortata, in urma unei casnicii nefericite, ea este acum vanzatoare la minimarket-ul din sat, şi aparent singura in continuare.


 

Foto: Family Film

 

Ioana Flora, scurta biografie
Actrita de film, teatru şi televiziune, Ioana Flora a devenit cunoscuta publicului in urma rolului sau din Marfa şi banii (2001), al lui Cristi Puiu, alaturi de Dragos Bucur si Alexandru Papadopol. A fost primul lungmetraj romanesc selectat la Festivalul International de la Cannes in 2001.
Pentru rolul din Pescuit sportiv (2007), in regia lui Adrian Sitaru, a primit premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de la Salonic.
A mai jucat in Periferic (2009), regia Bogdan George Apetri, iar in 2011 a primit unul din rolurile principale in lungmetrajul Domestic, tot al lui Adrian Sitaru.


 

Citeste si: Ioana Flora 24 de intrebari