Ioana Blaj şi Ducu Ion s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

.

Ioana Blaj (32 de ani) și Ducu Ion sunt împreună de șase ani și au doi băieți, pe Filip (5 ani) și Tudor (2 ani).

Actriţa Ioana Blaj şi producătorul Ducu Ion, fiul regizoarei Ruxandra Ion, s-au căsătorit astăzi, după o relație de șase ani și la patru luni de la cererea în căsătorie. Cei doi au ales o zi de 13, fără a ține cont de superstiții, convinși fiind că vor fi fericiți împreună, până la adânci bătrâneți.


Pe 12 mai, când Ducu a împlinit 38 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie în timpul unei vacanțe în Istanbul  și a primit un „DA’ din tot sufletul, urmat astăzi de încă un răspuns afirmativ la Starea Civilă.

„De ziua lui, m-a întrebat dacă pot să-i fac un cadou mai special. I-am zis, DA. La mulți ani, Ducu', scria Ioana, în luna mai, în dreptul unei poze în care apare zâmbitoare, cu piatra strălucitoare pe inelar.


Alături de Ioana și Ducu au fost prezenți astăzi, la cununia civilă, prietenii apropiați, dar şi unii actori din telenovelele Ruxandrei Ion, printre care Cristina Ciobăbaşu şi Vlad Gherman.

Ducu Ion a fost căsătorit cu Diana Dumitrescu

Ducu Ion a mai avut o relație de șase ani cu Diana Dumitrescu, dintre care patru au fost de căsnicie. S-au căsătorit în Buftea, în august 2009, dar în 2013 au divorțat.

Diana este și ea fericită alături de soțul ei, Alin Boroi, și așteaptă un copil din zi în zi.


La rândul său, Ioana Blaj a avut o relație cu Paul Ipate, actualul soț al lui Jojo, prin 2006. Chiar dacă s-au despărțit, Ioana și Paul au continuat să fie un cuplu în filme, iar în 2014, au jucat împreună în filmul „Cuscrii’, unde au avut, printre altele, și scene în care se sărutau.