Ioana Blaj merge la sală și pe timpul nopții: „Am luat 7 kilograme și nu mai puteam să mă uit în oglindă”

.

Ioana Blaj merge la sală și pe timpul nopții. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre secretele siluetei sale, susținând că merge regulat la antrenamente în sala de sport și acordă o atenție deosebită regimului alimentar. În perioada pandemiei, aceasta spune că a acumulat câteva kilograme în plus, așa că a decis să facă o schimbare în acest sens. Pentru că își petrecere majoritatea timpului pe platourile de filmare, Ioana Blaj recunoaște că merge la sală în diferite momente ale zilei, inclusiv noaptea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Ioana Blaj merge la sală și pe timpul nopții. Ioana Blaj are o carieră impresionantă în actorie. În prezent, aceasta face parte din distribuția serialului  „Lia – soţia soţului meu’, acolo unde o joacă pe Alice, soţia lui Petru Vornicu. În plan personal, actrița este căsătorită cu Ducu Ion din anul 2019 și au împreună doi copii. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre modul în care se menține în cea mai bună formă, mărturisind că perioada pandemiei i-a dat mari bătăi de cap. Cât a stat izolată la domiciliu, Ioana Blaj s-a îngășat șapte kilograme, așa că și-a făcut un abonament la o sală de fitness.


Ioana Blaj merge la sală și pe timpul nopții. Actrița recunoaște că programul ei este destul de aglomerat în această perioadă, având în vedere că de dimineață până seară se află la filmările pentru serialul „Lia – soţia soţului meu’. Deși are puțin timp liber, aceasta face tot posibilul să meargă regulat la sala de sport.


Citește și: Ioana Blaj, clipe de panică după ce fiul ei a suferit un accident, la un concurs moto: „M-am speriat foarte tare, plângea în hohote’

Citește și: Cum a ajuns Ioana Blaj să facă parte din distribuția serialului Lia: „M-au chemat din lipsă de personaje’

Citește și: Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: „Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă…'

Citește și: „Da, plănuim să facem nunta'. Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Ce spune prezentatoarea TV despre rochia de mireasă


Ioana Blaj merge la sală și pe timpul nopții

Pentru că și-a dorit să scape de kilogramele acumulate în perioada pandemiei, actrița a decis să ducă un stil de viață mai activ. Ioana Blaj merge regulat la sala de fitness și, nu de puține ori, s-a antrenat pe timpul nopții, atunci când încheia filmările serialului difuzat pe Antena 1.

„Am fost slabă și în timpul sarcinilor, în cea de-a doua am luat cam multe kilograme, de care am scăpat foarte repede. În timpul pandemiei am luat 7 kilograme și nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens. Stând acasă, am gătit, am făcut de toate. Ideea e că după aceea m-am apucat serios de sport și asta m-a salvat, m-a pus pe linia de plutire și acum mă mențin


Am avut antrenor personal, acum, de când am început filmările mi-e cam greu să ajung la sală, dar fac tot posibilul după filmări: seara, noaptea, când mai am câte o dimineață liberă. Am norocul să am sala fix în complexul în care locuiesc, adică doar cobor din casă direct în sală, e program nonstop’, a declarat aceasta, potrivit unica.ro.

„Încerc să mănânc cât mai curat’

Ioana Blaj a recunoscut că nu dispune de suficient timp pentru a-și pregăti meniul zilnic, motiv pentru care apelează la serviciile unei firme de catering. Totuși, actrița are grijă ca regimul ei să fie echilibrat și cât mai sănătos.


„Încerc să mănânc cât mai curat. La filmare e mai greu și e greu mai ales pentru că plec dimineața și mă întorc seara. În mod normal, dacă aș fi avut măcar dimineața liberă, aș fi apucat să-mi iau ceva gătit, dar încerc să am grijă. Când am timp îmi pregătesc de acasă, când nu, mănânc mâncarea de la catering. Încerc să nu combin proteina cu carbohidrați’, a adăugat actrița.


Ce relație are actrița cu fii ei

Ioana Blaj și soțul ei, Ducu Ion, au doi băieți. Cei doi sunt căsătoriți de aproximativ patru ani. Actrița a vorbit despre modul în care cei mici se raportează la faptul că ea este o persoană publică.

„Filip, băiatul cel mare, își dă seama, Tudor mai puțin. El nu înțelege de ce vin oamenii să facă poză cu mine și așa cumva e entuziasmat, pe de altă parte contrariat: cine ești tu de vin oamenii să facă poze cu tine?’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook