Cum a ajuns Ioana Blaj să facă parte din distribuția serialului Lia: „M-au chemat din lipsă de personaje”

.

Cum a ajuns Ioana Blaj să facă parte din distribuția serialului „Lia'. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre modul în care decurg filmările pentru cel mai nou serial românesc, produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Aceasta a declarat că rezonează puternic cu personajul pe care îl interpretează, mărturisind că propunerea de a juca acest rol a fost o adevărată surpriză. Iată declarațiile acriței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Serialul „Lia – soţia soţului meu’ va debuta pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Producția se bazează pe serialul turcesc „Prizoniera dragostei’. Din distribuție, fac parte Ana Bodea, Ștefan Floroaica, Constantin Cotimanis, Carmen Ionescu, Vasile Muraru și mulți alții. Ioana Blaj va juca rolul lui Alice, soţia lui Petru Vornicu, care a ajuns în comă în urma unui grav accident provocat chiar de ea, atunci când Petru i-a spus că vrea să divorţeze.

Cum a ajuns Ioana Blaj să facă parte din distribuția serialului „Lia’. Inițial, actrița nu se regăsea pe lista de casting, însă a fost contactată de Ruxandra Ion și a mers să dea o probă. După încă o săptămână de probe, actrița a aflat că o va interpreta pe Alice, o „femeie rănită în dragoste’.


Citește și: Cum răspunde Ioana Blaj comentariilor răutăcioase referitoare la carieră, fiind măritată cu fiul Ruxandrei Ion:„Nu am luat nimănui pâinea de la gură’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație:„Copiii erau foarte contrariați că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui:’Am fost primită cu brațele deschise’

Citește și: Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni:’Am greșit amândoi unul față de celălalt’


Cum a ajuns Ioana Blaj să facă parte din distribuția serialului „Lia’

Actrița a mărturisit că a rezonat cu Alice încă de la primele pagini ale scenariului. Într-un interviu recent, Ioana Blaj a povestit cum a ajuns să joace în serialul „Lia’, mărturisind că a fost un eveniment neplanificat și surprinzător.

„M-am dus la casting. Un casting care nu era programat și nu eram programată să fiu în acest film sub nicio formă. M-au chemat cumva din lipsă de personaje, habar nu am, și m-am dus. Am văzut textul si chiar daca aveam o pagină jumătate de monolog am zis: Wow, e foarte fain! Și m-a făcut curioasă să văd ce se întâmplă cu ea mai departe. (…)


Alice poate fi oricine, oricine suferă. Toată lumea a suferit într-o oarecare măsură în viața asta. Dacă am suferit ca Alice, nu, nu am suferit ca Alice, dar mă folosesc de toată experiența mea de viață să o aduc în personaj’, a susținut actrița, potrivit unica.ro.


„Suntem o echipă fresh și tânără’

Ioana Blaj a descris atmosfera de pe platoul de filmare. Aceasta a susținut că are o relație apropiată cu ceilalți actori care joacă în serialul „Lia’, în special cu cei aflați la început de drum.

„Suntem o echipă fresh și tânără, lucru benefic pentru noi, pentru producție și ce va ieși pe post. Colegii mei tineri sunt foarte faini, au venit cu un vibe proaspăt. Mă înțeleg bine cu ei, mai ales cu Ștefan care nu este la bază actor și face o treabă bună. La fel și Ana, chiar dacă este proaspăt ieșită de pe băncile școlii are potențial foarte mare. Îmi e foarte drag de ei, de toți’, adăugat actrița din serialul „Lia’, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook