[VIDEO] Roxana Voloseniuc despre Elle Style Awards

 Adina Rosetti
.

Prinsa ieri in febra pregatirilor pentru ELLE  Style Awards 2012, ce va avea loc miercuri seara la Palatul Parlamentului, Roxana Voloseniuc (redactor-sef ELLE Romania) ne-a primit in biroul sau, unde am stat de vorba despre evenimentul la care se va reuni toata lumea mondena, dar si despre partea mai putin glam a muncii sale si tinuta pe care o va imbraca in seara aceasta.


 

 

Elle Style Awards se afla la prima editie si marcheaza si aniversarea de 15 ani a revistei. In aceasta seara, dupa modelul premiilor Oscar, o serie intreaga de vedete vor inmana premiile marilor castigatori ai serii. Cel mai bun fotograf, Cel mai bun model, Best Personal Style, iata numai cateav dintre categoriile in care vor fi impartiti premiantii. Nici muzica si actoria nu au fost lasate pe dinafara. Premiile isi propun sa recompenseze oamenii care reprezinta cel mai bine valorile ELLE, care arata prin munca lor ca talentul se gaseste din plin si in creatia vestimentara, si in cea muzicala, si in cea actoriceasca.

 

Am intrebat-o pe Roxana, care detine ceea ce se poate numi „a dream job”, care este partea mai putin placuta a job-ului ei. Am aflat ca a fi redactor-sef la o revista de moda presupune si multa munca administrativa, lucrul cu bugete si alte chestiuni destul de putin artistice sau glam!

Iar daca sunteti curioase ce tinuta va afisa diseara, ne-a marturisit ca vremea si nametii de afara nu o vor speria si, asa cum ii sta bine unei fashion icon, nu va renunta nici la rochia lunga si vaporoasa, nici la sandale!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JGki0M5i0I0[/youtube]

 

Interviu: Adina Rosetti

Video: Robert Hanciarec

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton