Interviu Roxana Ionescu: "A fost show 100%"

 Adina Rosetti
.

Pe 7 decembrie Nicoleta Luciu, Oana Ionita si Roxana Ionescu se intalnesc in finala emisiunii „Dansez pentru tine” . Prinsa intre antrenamentele intense pentru show-ul de vineri si jobul in marketing pe care-l are, Roxana si-a facut timp sa ne raspunda la cateva intrebari.

 

Roxana, din vara asta lucrezi in echipa de marketing a unui brand de tequilla. Cum reusesti sa imbini jobul tau cu participarea la „Dansez pentru tine”?

Colegii mei de la birou au fost foarte intelegatori si m-au sutinut. Am reusit sa programam actiunile la care trebuia sa particip in asa fel incat sa nu chiulesc de la antrenamente. Deci daca m-ati vazut sambata in centrul vechi, sa stiti ca munceam!

Ce program zilnic ai, cum arata o zi din viata ta?

Am un program incarcat, nici nu stiu cand au trecut ultimele saptamani…  Pe scurt, ma trezec, plec la Buftea si nu stiu cand ajung acasa.

I-ai promis Monicai Davidescu sa il duci pe George pana in finala, chiar pe primul loc. Mai sunt cateva zile pana atunci! Poti sa ne dezvalui ceva din culisele pregatirilor pentru finala?

Sper din tot sufletul sa ma tin de promisiune! Saptamana asta este foarte grea si nu va pot spune decat ca muncim foarte mult si ca finala va fi spectaculoasa!

Care a fost cel mai frumos/ emotionant moment pe care l-ai trait de cand participi la „Dansez pentru tine”?

Au fost foarte multe momente frumoase – la repetitii, in timpul show-ului, cand am scapat de duel – si la fel de multe clipe emotionante. Partenerul meu de dans, George, este un om nemaipomenit, extraordinar de talentat si de sensibil. M-a impresionat cand mi-a facut cadou portretul meu, desenat de el.

Dar cea mai dificila coregrafie?

Dansul international – chinezesc. E un stil nou, nu l-am mai dansat, nici nu l-am mai vazut dansat de altcineva si am avut si foarte putin timp sa-l invatam.

Ai fost si protagonista unor momente controversate, despre care s-a scris foarte mult: streap-tease, dans tiganesc, sarutul pasional cu coregrafa…  A existat vreun moment in care nu te-ai simtit confortabil?

Ce-i drept, sezonul asta a fost special! Eu m-am simtit extraordinar tot timpul, fiindca imi place la nebunie sa dansez, dansul e o arta si am inteles de la inceput ce presupune un astfel de show. Si cred ca a fost show 100%, apropo de mesajele pe care le-am purtat tot timpul si care se pare ca mi-au purtat noroc.

[gallery ids=""]

Foto: Sergiu Zimbilischi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton