Ultimul interviu dat de prinţesa Diana, redat în serialul de The Crown. Când se va difuza pe Netflix

.

The Crown este programat să revină la Netflix cu sezonul 5 în noiembrie 2022, iar fanii serialului așteaptă cu sufletul la gură momentul pentru că va fi redată și o parte din interviul exploziv pe care prințesa Diana l-a acordat în 1999. Realizat de Martin Bashir, materialul a generat o mulțime de articole pe primele pagini din presa mondială, dar și neliniște în sânul familiei regale britanice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Serialul The Crown se bucură de un mare succes. În urmă cu mai bine de jumătate de an, a fost lansat pe Netflix sezonul cu numărul 4. Fanii l-au savurat pe nerăsuflate și acum așteaptă cu nerăbdare sezonul 5. Din păcate însă, vor avea de așteptat până în toamna lui 2022. Revenirea va fi, însă, în forță pentru că va fi difuzat un pasaj important din ultimul interviu acordat de Prințesa Diana.

Prințesa Diana a acordat, în urmă cu 26 de ani, un interviu incendiar. Acesta a fost difuzat în emisiunea „Panorama’ a postului BBC.


La acea vreme, a fost știrea momentului. În total, mai mult de 20 de milioane de telespectatori au urmărit interviul.

Prințesa Diana și-a recunoscut atunci propria infidelitate și a dezvăluit-o și pe cea a lui Charles. „Am fost trei în această căsătorie, așa că a fost puțin cam aglomerată, a spus aceasta.

„Creatorii serialului The Crown consideră că acel interviu este un moment-cheie pentru sezonul al cincilea', a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

Citește și: George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire:„Eu am încredere că, într-o zi …


Citește și: Elena Gheorghe și toată familia ei, infectați cu COVID-19:„A fost o cursă pe viață și pe moarte, la propriu

Citește și: Kira Hagi s-a lansat în televiziune!Cu ce post TV a semnat fiica lui Gică Hagi

Ce actriță joacă rolul Prințesei Diana în sezonul 5 din The Crown

Sezonul 4 a fost cel în care și-a făcut apariția Prințesa Diana, rol interpretat de Emma Corrin. Sezon nou, actriță nouă. Așa se face că în sezonul 5 din The Crown o vom vedea pe Elizabeth Debicki întruchipând-o pe regretata Lady Di.


Elizabeth Debicki a fost surprinsă în vară pe platourile de filmare The Crown. În imagini, actrița poartă una dintre ținutele preferate cândva de Diana. Jeanși și sacou supradimensionat. Filmează alături de doi copii, actorii ce le vor da viață pe micul ecran Prințului Harry și Prințului William.

Imelda Staunton va putea fi văzută în rolul reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce, în rolul prințului Philip, Lesley Manville, în rolul prințesei Margareta, Dominic West, în rolul Prințul Charles, Elizabeth Debicki, în rolul prințesei Diana și Olivia Williams, în rolul Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller îl va interpreta pe prim-ministrul John Major.


Jurnalistul Martin Bashir a avut un „comportament înșelător’

La începutul lui 2021, un raport coordonat de Lordul Dyson arătat că BBC a muşamalizat „un comportament înşelător’ al jurnalistului Martin Bashir pentru a obţine interviul cu prinţesa Diana.

Acest lucru l-a făcut pe pe ducele de Cambridge să ceară ca interviul să nu mai fie difuzat niciodată.

„Pentru scenariştii serialului, căsătoria furtunoasă dintre Charles şi Diana a dus la dezvăluirile şocante din emisiunea ‘Panorama, iar ceea ce a urmat după decizia ei de a acorda interviul i-au definit ultimele luni de viaţă. Producătorii au investit masiv în asta. „The Crown’ are obiceiul de a analiza părţi din istoria familiei regale pe care aceasta din urmă ar dori să le facă uitate’, a precizat aceeaşi sursă pentru The Sun.


Prinții Wiliam și Harry au condamnat acţiunile BBC.

Potrivit datelor din raportul Lordului Dyson, Martin Bashir a „încălcat grav’ codul de conduită BBC. El a falsificat documente bancare şi le-a arătat fratelui prinţesei Diana, contele Spencer, pentru a ajunge astfel la prinţesa Diana şi a o convinge să îi acorde un interviu, reamintește tvmania.ro.


La rândul său, postul a adresat familiei regale o scrisoare publică prin care şi-a cerut scuze pentru circumstanţele în care a avut loc interviul din 1995. În același timp, Martin Bashir a prezentat şi el scuze publice. Acesta a menționat că falsificarea documentelor bancare a fost „un lucru prostesc’ şi o faptă pe care o regretă profund.

În cel de-al cincilea sezon al serialului „The Crown’, care va avea premiera în noiembrie 2022, distribuția serialului se schimbă din nou (este a treia și ultima).