Interviu: Dana Rogoz despre rolul din Ho Ho Ho 2

 Adina Rosetti
.

Vineri seara, la Cinema Pro,  a avut loc premiera de gala Ho Ho Ho 2: O loterie de familie', un film despre adevaratele miracole de Craciun, cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Anca Turcasiu, Mirela Oprisor si nu numai.. Am profitat de ocazie ca sa-i punem cateva intrebari Danei Rogoz.

 

 

Ho Ho Ho 2 este primul tau lungmetraj, dupa ce in copilarie ai jucat in Dulcea sauna a mortii.' Cum a fost revenirea la lungmetraje?
Da, aveam 16 ani cand am jucat in Dulcea sauna a mortii', dupa care au urmat numeroase seriale, iar acum din nou un lung metraj. Ho Ho Ho 2 este o comedie de Craciun pentru toata familia, pentru cei mici, dar si pentru cei care se mai bucura ca niste copii de Sarbatori, asa cum sunt eu. A fost o placere sa filmez pentru Ho Ho Ho 2.


Cand au avut loc filmarile?

Anul trecut pe vremea asta. Cred ca in noiembrie, dar anul trecut inca nu incepusera reclamele de Craciun, cum vad ca au inceput deja anul acesta. Fix inainte de premiera ma uitam la televizor si se cantau deja colinde. Deci filmul nostru chiar aduce sarbatorile de iarna.
Cum ai lucrat cu Andreea Marin Banica?
Noi nu am jucat direct niciodata, nu ne-am intalnit ca personaje, dar in acest film sunt si Gheorghe Visu sau Dragos Bucur care au experienta, si de la care eu am, la randul meu, multe de invatat.


De la Dragos Bucur ce ai invatat?

A fost foarte darnic si atent. M-a lasat sa-l urmaresc, a fost foarte constiincios cu rolul lui. Ai putea crede ca jucand in atatea productii, lucrurile sunt mult mai simple pentru el, dar a acordat maxima atentie rolului si asta m-a impresionat.

 
Ai un rol de fata buna in acest film. Nici nu prea te-am vazut in roluri negative, de fapt.
Am avut rol negativ intr-un serial cu copii, Ingerasii'. Acolo eram personaj negativ, dar ma imblanzeam, ca orice scorpie, spre final. La seriale, personajul negativ ori moare intr-un accident, ori se imblanzeste. (rade)
Dar in filmul lui Terry Gilliam, The Zero Theorem', in care joci alaturi de Christoph Waltz, ce fel de rol ai?
Am o aparitie, cum sa spun… sexy in acest film, dar nu e nimic aratat. Maine am filmare iar. Abia astept!


Cum e sa lucrezi cu Christoph Waltz?
E minunat. E atat de dragut cu toata lumea pe platou, vorbeste cu toata lumea. Asta e normal, un om cu adevarat valoros nu are niciun motiv sa fie antipatic cu restul lumii. El chiar a ajuns undeva foarte sus  si nu poti ajunge acolo daca nu esti un om cu adevarat mare. Eram topita la filmari. Cand l-am vazut prima data nu mi-a venit sa cred ca mi se intampla asta. Rolul meu e foarte mic, sa nu-si inchipuie oamenii ca e cine stie ce. Eu as fi fost multumita si doar sa ma invite cineva sa asist la filmari, sa invat, pentru ca este o lectie.

 

Interviu de Oana Popoiag

Foto: Cristi Duminecioiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton