Interviu cu Mattyas: Viseaza la Adriana Lima!

 Paula Stan
.

Canta despre dragoste si de curand a lansat piesa Remember'. Motiv pentru care am vrut sa aflam mai multe amanunte despre Mattyas, despre femeia ideala si ce isi doreste in plan muzical pentru urmatoarea perioada!

 

Multa vreme ai stat departe de tara datorita concertelor tale de peste hotare si nu se stiu prea multe despre tine. Ce secrete ai putea impartasi fanilor tai?

Mattyas: Nu am secrete dar sunt de parere ca viata mea personala trebuie sa ramana personala. In cea ce priveste cea profesionala nu am avut niciodata vreo problema ca fanii sa afle ce vor despre mine.

 

Mattyas

Care este numele tau adevarat si cand te-ai nascut?

Mattyas: Ma numesc Florea Valentin Bogdan si m-am nascut pe 14 mai 1982.
Cum arata o zi din viata ta?

Mattyas: Depinde de zi! Daca am concerte si sunt plecat din tara, sunt pe fuga, insa intro zi normala fara obligatii profesionale, ma trezesc tarziu, mananc bine, merg la sala si petrec timpul cu priete-ni mei. Imi place foarte mult sa ies la restaurant cu prietenii, sa merg la cinema si sa ma plimb prin mall. Ador shopping-ul!

 

Ne poti spune cand ai avut prima iubita si cand a fost primul sarut?

Mattyas: Prima iubire a fost in timpul liceului, prin clasa a 9- a. Primul sarut s-a intamplat la 14 ani.

 

Citeste  in continuare interviul cu Mattyas pe Unica.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton