Interviu: Andreea Marin Banica despre rolul din Ho Ho Ho 2

.

Vineri seara, la Cinema Pro,  a avut loc premiera de gala Ho Ho Ho 2: O loterie de familie', un film despre adevaratele miracole de Craciun, cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Anca Turcasiu, Mirela Oprisor si nu numai.. Am profitat de ocazie ca sa-i punem cateva intrebari Andreei Marin Banica.

 


 

Personajul tau din filmul „Ho ho ho: O loterie de familie' este unul comic, dar in acelasi timp este un personaj care parcurge un drum, descopera ceva. Poti sa ne dezvalui cate ceva despre cum a fost lucrul la acest rol si cum l-ai „construit'?

In primul rand, mi-am dorit sa ii schimb mult infatisarea si limbajul, am discutat asta cu producatorul si regizorul si li s-a parut o idee buna, asa ca zis si facut. Am reusit astfel sa ma indepartez de imaginea mea mult prea cunoscuta, care ar fi fost o piedica, nu un ajutor pentru mine. Pentru a intra in pielea unui personaj, nu e usor sa convingi ca esti altcineva cand spectatorului ii e greu sa se desprinda de tine, cea de zi cu zi. Apoi m-am intors la Creanga, l-am recitit si am inovat destul de mult pe scheletul scenariului initial, ca sa ajung la rezultatul dorit. In seara lansarii, am avut bucuria sa vad ca am reusit sa aduc buna dispozitie celor mari si sa ii sperii pe cei mai mici, semn ca am fost convingatoare 🙂


 
Ce asteptari ai de la turneul in care ai plecat alaturi de o parte dintre colegii tai din film?

Singura mea asteptare este sa vad ca personajul meu, care e cel responsabil cu crearea bunei-dispozitii , reuseste sa isi indeplineasca misiunea.

 
Mai ai proiecte de viitor in domeniul cinematografiei?

Nu am avut nici pana acum planuri in acest domeniu, au venit ele catre mine 🙂 Acest rol principal a fost o incercare si, daca va fi si o reusita, cu atat mai bine. Nu am ambitii mari in aceasta directie, dar orice as face, fac cu dedicatie, pun suflet si muncesc, iau in serios fiecare proiect in care ma implic, nu sufar de autosuficienta.


 

Foto: Cristi Duminecioiu