Ce intervenții estetice și-a mai făcut Bianca Drăgușanu recent: "Mie îmi place să am gura mare"

.

Bianca Drăgușanu consideră că mai are nevoie de încă un retuș și a făcut o nouă vizită în cabinetul medicului pentru o nouă schimbare la nivelul feței, pentru a-și reîmprospăta și defini trăsăturile. Bianca Drăgușanu spune că îi place să aibă gura mare, dar nu acesta a fost singurul motiv pentru care blonda a ajuns din nou la estetician.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


La începutul anului, Bianca Drăgușanu a mers la medic pentru a scăpa de acidul hialuronic din buze, dar după ce operațiunea respectivă s-a încheiat, blonda a mers din nou la estetician pentru a le reumple. Bianca spunea despre buzele ei, înainte de modificare, că arată ca niste crenvurști și și-a dorit să aibă o altă formă.

Ce intervenții esterice și-a mai făcut Bianca Drăgușanu


„Ca să fie treaba exact cum mi-am propus eu, astăzi am mers iar la medicul estetician. Doamna doctor mi-a promis că îmi face buzele și baby botox că nu vreau să stau încruntată în perioada următoare.

Să începem botoxul și completarea buzelor.

Mă ajută și filtrul, dar în afară de filtru, mie îmi place să am gura mare, cu buze mari, cărnoase, voluminoase, tot.(…) Sunt un pacient mulțumit, dar parțial demachiat.(…)', a mărturisit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram, direct din cabinetul medicului estetician.


Citește și: Răzvan Popescu de la ZU intervine în scandalul momentului, generat de George Buhnici:’Unde erați când Oana Roman era batjocorită zilnic? Oana Lis a fost terfelită…’

Citește și: Cum depășește Oana Roman problemele din relația cu Marius Elisei:’Mă ajută…’

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, cu puțin timp înainte de a-l face tătic.Poza care a primit 50 de mii de like-uri

Ce intervenții estetice mai are de când să-și facă Bianca Drăgușanu


Bianca Drăgușanu nu vrea să piardă vreo programare, așa că se gândește din timp le ce-și dorește să-și mai facă și-și alocă câte un loc pentru lunile în care trebuie să vină la retuș. 

Următoarea programare va avea loc în luna septembrie și va viza zona ochilor, pentru că diva își va reface intervenția numită „Cat Eyes’.

„Mai vin din nou, vin din nou până în Septembrie pentru un cat eyes. Ne vedem în 2 săptămâni ca să facem o nouă procedură’, a mai spus Bianca Drăgușanu.


Ce o nemulțumea pe Bianca Drăgușanu la buzele ei

Prin februarie anul acesta, la nici o săptămână după ce a anunțat că și-a topit acidul hialuronic din buze, Bianca Drăgușanu a anunțat că a început reinjectarea lor.

M-ați întrebat de buze. Da, am început să le reinjectez … aici sunt vânătă. (…) Mi-am mai făcut și dinții. Am niște dinți frumoși pentru că am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niște probleme reale cu dantura, printre care și o parodontoză’, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pe InstaStories.


O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea‘, mai spunea Bianca la vremea aceea.


Ce operații estetice are Bianca Drăgușanu

Printre operațiile estetice recente ale Biancăi Drăgușanu se numără cantoplexia, mai exact o intervenție ce are ca scop alungirea ochilor așa încât să aibă aspectul „ochilor de pisică'.

Blonda nu a ascult niciodată că este un fan al operațiilor și intervențiilor estetice și spunea, la un moment dat, că nu se va opri până nu va bifa 30 de operații.

La fel cum a făcut public numărul exact al operațiilor estetice, Bianca Drăgușanu a tot povestit, în timp, unde exact a făcut schimbările de înfățișare.


  • Și-a injectat acid hialuronic în buze.
  • Și-a pus fațete dentare, fără a fi nevoie de intervenții dentare mai serioase.
  • Și-a pus silicoane.
  • Și-a operat nasul.

„La picioare am intervențiile la tibie. Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună’, a declarat vedeta.