Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani. „Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!”

.

Înainte de a împlini 50 de ani, Dana Săvuică și-a dorit să scape de o problemă care o preocupa de ceva timp. Fostul manechin visa la genunchi mai frumoși, lipisiți de riduri și, astfel, a apelat la o interveție estetică mai puțin obișnuită, care constă în injectarea unui cocktail de vitamine.


Zona genunchilor
este una dintre cele mai rapid afectate de semnele îmbătrânirii, iar
majoritatea ar crede că nu există un tratament estetic pentru a stopa acest
lucru. Iată că medicina estetică a evoluat și am putea spune că, în ziua de
astăzi, există soluții pentru orice problemă.

Vobeam cu medicum estetician Iancu Morad despre semnele de îmbătrânire care se instalează la nivelul corpului, în special la femei, și care sunt în zone vizibile, precum zona genunchilor. Noi stăm foarte mult pe tocuri, ne mișcăm foarte mult și atunci încep să apară niște riduri la genunchi care dau un aspect tare neplăcut. Eu am și genunchii proeminenți și mai mult de atât cred că or să se instaleze aceste cute. Din acest motiv, m-a preocupat această problemă, dar sincer nu credeam că îi voi găsi rezolvare. Din fericire, m-am înșelat’, povestește Dana Săvuică.


Genunchii sunt
adesea o zonă neglijată, dar extrem de predispusă la apariția ridurilor pe
măsura înaintării în vârstă.

Zona genunchiului este una foarte greu de tratat. Pielea din acea zonă este într-o mișcare aproape permanentă. Dacă adăugăm înaintarea în vârstă și oscilațiile de greutate, aspectul genunchiului se deteriorează în mod clar cu trecerea timpului. Pierdem colagenul, pierdem elastina, iar din păcate uităm că și zonele de genul genunchilor sau coatelor au nevoie de îngrijire’, explică medicul estetician.


Chiar dacă
îngrijim pielea cu creme sau uleiuri, trecerea anilor nu poate fi astfel
păcălită și lasă semne neplăcute din punct de vedere estetic.

Eu îmi întrețin tot timpul pielea, fac dușuri cu tot felul de uleiuri, mă dau cu creme, dar cu toate astea se vede că pielea se usucă și s-au instalat niște cute inestetice. Indiferent de cât de multă grijă am avut eu de-a lungul timpului. Plus că noi, femeile, mai facem o prostie. Ne place să stăm vara la soare, să ne bronzăm, și am observat cum exact pe bronzul acela frumos, se văd și mai bine aceste cute de la genunchi. Pentru că se usucă și se deshidratează pielea. Tocmai de aceea am apelat la un tratament de injectare cu diverse substanțe, care să mă ajute să scap de cutele inestetice din zona genunchilor’, spune Dana Săvuică.


Tratamentul constă în injectarea unui cocktail de vitamine, oligoelemente, cristale de calciu și alte substanțe de ultimă generație care stimulează producția de colagen propriu.