Interlopul Fane Văncică, filmat când bate cu sălbăticie o femeie. Poliția a deschis anchetă, după ce imaginile au devenit virale

.

Interlopul Fane Văncică a fost filmat când bate cu sălbăticie o femeie. În cadrul clip-ului video postat pe rețelele de socializare, femeia e lovită de mai multe ori cu picioarele, chiar și în zona capului. Deși imaginile au fost șterne ulterior, luni seară erau virale pe Internet. Poliția Capitalei a anunțat public că s-a autosesizat și că anchetează cazul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Interlopul Fane Văncică a fost filmat când bate cu sălbăticie o femeie. În clipul postat pe Facebook și Tik Tok, femeia respectivă e lovită de mai multe ori cu picioarele. În filmare se vede cum aceasta încasează lovituri inclusiv în zona capului. După ce imaginile au devenit virale, Poliția din București a transmis că s-a autosesizat și că anchetează cazul.

Fane Văncică este un cunoscut interlop din România. De curând, acesta a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a fost autorul unor fapte absolut șocante. Poliția Capitalei s-a autosesizat, după ce bărbatul a apărut în mai multe imagini în care lovește o femeie.


Citește și: Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă.Cine a însoțit-o

Citește și: Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță:'S-a hotărât să ne facă să…'

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite’

Citește și: Câți bani au luat Nicu Covaci și Phoenix pentru a concerta la nunta lui George Simion:'Prețul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar…'


Interlopul Fane Văncică, filmat când bate cu sălbăticie o femeie

Iar asta nu e tot! În filmarea cu scenele violente, se aude și vocea interlopului Fane Văncică. Acesta îi adresează femeii un mesaj șocant.

„Te omor aici, să moară familia mea!’, se aude interlopul Fane Văncică, în cadrul filmulețului, scrie Libertatea.

Aceeași sursă mai scrie că bărbatul o lovește pe femeie cu piciorul, în repetate rânduri – în cap, în spate și în abdomen, în timp ce ea stă întinsă pe jos, în genunchi. În plus, la un moment dat, el îi toarnă o găleată de apă în cap.


Imaginile respective au devenit virale și publicate de Antena 3, însă, ulterior au fost șterse, din cauza caracterului violent.

Ce declarații a făcut Fane Văncică

Conform aceleiași surse, interlopul Fane Văncică a postat și el o înregistrare în care spune că a bătut-o pe femeie din cauze geloziei.

„Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten’, spune Fane Văncică.

Fane Văncică a mai transmis că „nu crede că există vreun bărbat care să nu își bată femeia’. Pe lângă asta, el afirmă că-și cere scuze față de femeie și față de copii, pentru că au văzut imaginile.


Poliția din București anunță anchetă, după ce imaginile au devenit virale

Reent, în cadrul unui comunicat de presă, Poliția Capitalei a anunțat că s-a autosesizat și că a deschis anchetă pentru lovire și alte violențe.

„Polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4′, a anunțatPoliția Capitalei.


Ce probleme a mai avut cu Legea

Fane Văncică e un interlop din clanul Văncică din București. Acum mulți ani, acesta a fost închis, în urma unei alte fapte șocante. Atunci, el l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.


„În 2012, am avut probleme cu cei din clanul Cămătarilor. L-am înjunghiat pe băiatul lui Sile şi am fost condamnat 5 ani şi 6 luni. Mi-am ispăşit pedeapsă şi am devenit un om reabilitat’, a declarat Fane Văncică, potrivit BZI.ro.

Sursă foto: Libertatea, Facebook, BZI.ro