INSULA IUBIRII (Antena 1), sezonul 5. Surpriză: cine sunt trei dintre ispitele următoarei ediții

.

Fanilor INSULA IUBIRII, show-ul cu îndrăgostiți și ispite de la Antena 1, li se pregătește o supriză. Sezonul 5 al emisiunii care se filmează în Thailanda se pregătește să înceapă și am aflat deja trei dintre ispitele care vor testa fidelitatea cuplurilor.

În sezonul 5 al Insulei Iubirii le vom reîntâlni pe trei dintre ispitele sezoanelor trecute. Astfel, din postura de concurent în sezonul 4, Ionuț Gojman, bărbatul care a mers în Thailanda împreună cu iubita lui de atunci, Mirela – ulterior fostă- se va întoarce în show ca și ispită.


Atrăgătorul Mircea, ispita care a sedus-o pe Mirela, iubita de atunci a lui Gojman se întoarce şi el pe Insulă. În sezonul trecut, bărbatul a fost una dintre cele mai îndrăgite ispite masculine şi s-a bucurat de mare popularitate în rândul fanilor emisiunii.

Nicoleta, blonda care i-a prins în mreje pe doi dintre cei mai fideli bărbaţi din istoria Insulei Iubirii, Cătălin – care a şi cerut-o de nevastă la un moment dat- şi Ionuţ (Gojman), se întoarce în Thailanda pentru a-şi etala farmecele.


După succesul de proporții pe care l-a avut sezonul 4 Insula Iubirii, noua ediție se apropie cu pași repezi.