INSULA IUBIRII 5. Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, îi ironizează pe Diana și Aurel: „Surpriză, măscărici la Insulă!”

 Dumba Gabriela
.

Cuplul-surpriză de la INSULA IUBIRII 5 este, fără îndoială, cel format de Diana şi Aurel, ambii concurenţi în sezonul trei al emisiunii. Apariţia lor, acum, în Insula Iubirii, ca si cuplu, a fost ironizată de Bogdan, fostul soţ al lui Hannelore, concurent în sezonul trecut: „Surpriză, măscărici la Insulă!'.

Hannelore-si-BogdanHannelore-si-Bogdan

Aurel și Diana doi s-au despărţit de partenerii cu care au venit în Thailanda, în urmă cu doi ani şi au descoperit că îşi poartă sentimente profunde unul altuia, chiar dacă se lovesc de miştourile celor din jur din acest motiv.

Aurel a venit la Insula Iubirii sezon 3 împreună cu Alexandra, dar a căzut pradă ispitei imediat și tânăra l-a părăsit. La rândul său, Diana era atunci iubita lui Ben, însă ispita Andy a determinat-o să renunțe la bărbatul care îi aduce confort financiar și cam atât.

Bogdan Ionescu, concurent anul trecut la Insula Iubirii și fostul soț al lui Hannelore, la rândul său ispitită de Andy, a ironizat apariția celor doi. „Surpriză, măscărici la Insulă!', a spus Bogdan aseară, pe contul său de Instagram. „M-am prins de ce a venit Diana în sezonul 5: să facă ce făcea Mirela în sezonul 4', a continuat Bogdan.

Tânărul care anul trecut a fost trădat de femeia cu care urma să se căsătorească a continuat seria miştourilor şi legat de felul în care au fost îmbrăcaţi Diana şi Aurel. „Mi-a scris cineva acum – Ai văzut cum era îmbrăcată Diana? Se vede că nu mai e cu Ben! Păi normal, că nu mai au lovele. Ştii ce zic?!', s-a amuzat Bogdan.

Şi unii dintre concurenţii sezonului actual au ironizat ţinuta cuplului Aurel-Diana şi au comentat că au venit în trening, „ca boschetarii'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton