Însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, Alina Laufer a fost internată de urgență. Mesajul disperat al soțului ei, Ilan Laufer: "Mă rog la Dumnezeu!"

.

Alina Laufer, însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, a fost internată de urgență. Soțul ei, Ilan Laufer, a postat un mesaj disperat pe Facebook prin care își roagă prietenii să se roage pentru Alina și copiii lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a ajuns de urgență la spital după ce i s-a rupt o membrană și pierde lichid amniotic. Acest moment care îi pune sarcina în pericol vine la doar o săptămână de când spunea că se simte excelent și mărturisea că și-a găsit deja bonă pentru cei doi copii.


Anunțul cutremurător a fost făcut pe Facebook, chiar de soțul ei, Ilan Laufer, care a precizat că ‘Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe’.

‘Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic.


Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!’, a fost mesajul făcut public de soțul ei pe Facebook.


Alina Laufer are deja o fetiță, pe nume Karina, din căsătoria cu artistul Jorge.

Citește și:

Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei: „Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata'

În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii': „Este la fel de șarmant’

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu: „Mi-a plăcut'


Alina Laufer nu a avut probleme până acum

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alina Laufer dezvăluia că s-a îngrășat 10 kilograme, iar principalele sale pofte sunt dulciurile, motiv pentru care face sport timp de 25 de minute pe zi. S-a simțit bine toată sarcina și nimic nu prevestea că se va ajunge aici.

„De vreo 2-3 săptămâni am început să fac și sport, acasă la noi, pe terasă unde avem amenajată o mică sală de sport. Îmi lucrez în mod special brațele, câte 25 de minute în fiecare dimineață, de luni până vineri.


Am observat că de când mă antrenez, mănânc și nu mă mai îngraș, am stagnat la 61 kilograme și jumătate…’ a declarat Alina Laufer pentru Click!.

Ilan e mega fericit! Nu mă mai recunoaște pentru că sunt foarte relaxată în această perioadă a sarcinii. Nu ne-am hotărât ce nume vor purta copiii. Ilan vrea nume evreiești, nu am nicio idee. Iar la evrei nu se anunță numele copiiilor înainte de naștere, spunea Alina Laufer săptămâna trecută.


Alina Laufer: „Ne-am dorit foarte mult un copil

Cu ceva vreme în urmă, invitați la Vorbește Lumea, cei doi au vorbit despre momentele trăite până să afle că vor deveni părinți: „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile.

Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă, bă, și tu odată copii! (…) Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele„.


Înainte de sarcina gemelară, Alina a mai rămas o dată însărcinată, însă, din păcate, nu a putut duce sarcina la bun sfârșit.