INNA și Deliric nu se mai ascund! Artista a postat prima imagine cu ei împreună

 Dumba Gabriela
.

Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu din showbiz și ceea ce până zilele trecute părea o supoziție, acum este certitudine. Cei doi au petrecut o vacanță romantică, în Portugalia, însă nu au postat nici o fotografie împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iată că tot Inna a spart gheața și de data asta și, după ce tot ea l-a etichetat pe Deliric în câteva poze din vacanță, aseară a postat și un clip de câteva secunde, pe contul său de Instagram, în care apare și iubitul ei.

Mult timp s-a crezut că sunt doar colegi de breaslă și că el este fanul ei, având în vedere că a fost suprins purtând tricouri pe care era inscripționat „INNA”. Momentan nu au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar se pare că relația lor nu este tocmai recentă.

Într-un interviu acordat recent pentru revista Elle, vedeta și-a confirmat relația.

„Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi, a declarat ea acum câtava zile.

inna-deliricinna-deliric

S-a despărțit în pragul nunții

Nu demult, Inna povestea fanilor săi că a fost cerută în căsătorie, însă nu a făcut pasul cel mare pentru că, atât ea, cât și iubitul ei de atunci au realizat că nu sunt pregătiți pentru căsătorie.

'Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi.', a declarat vedeta, acum ceva timp, fără a dezvălui identitatea respectivului.

Ce iubiți a mai avut Inna

Încă din adolescenţă, Inna a fost o persoană dezinvoltă şi a frânt inimile multor băieţi. Chiar artista a povestit: „Îmi plăceau băieții care veneau din familii unite. Cu băieții nu eram niciodată timidă. (…) Prima dată m-am pupat cu un băiat din generală, îl cheamă Bogdan.”.

Inna a trăit o lungă poveste de dragoste alături de impresarul ei, Lucian Ştefan. Deşi erau întrebaţi, de fiecare dată când se ivea ocazia, dacă sunt un cuplu, Inna nu a recunoscut decât după ce aveau la activ deja doi ani de relaţie, potrivit Spynews.ro. Relaţia celor doi a durat timp de zece ani, dar ar fi luat sfârşit din cauza infidelităţilor acestuia. Lucian ar fi fost surprins de mai multe ori în compania unor domnişoare, în locuri publice, fără să dea semne că s-ar feri. Într-un final, Inna a pus punct.

O altă relaţie de-ale Innei s-a înfiripat tot din domeniul profesional. Fotograful artistei, John Perez, a fost următorul iubit oficial, după ruptura de managerul său. Cei doi au recunoscut că se află într-o relaţie de abia după doi ani, sub pretextul că americanului nu i-ar fi convenit să îşi facă viaţa publică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton