Inna, primele declarații despre nunta cu Deliric, după ce a fost cerută în căsătorie. Vor să-și mărească familia: „Îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți” / EXCLUSIV

.

Inna ne-a făcut primele declarații despre nunta cu Deliric, după ce a fost cerută în căsătorie. Deși nu au discutat încă despre acest subiect, al căsătoriei, cântăreața susține că atât ea, cât și partenerul ei, vor să-și mărească familia. Artista îl vede tatăl copiilor ei și își doresc să devină părinți în viitor. De asemenea, în cele ce urmează veți afla și cum s-au cunoscut cei doi, dar și cum a decurs prima lor întâlnire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Mi-am dat seama că nu se știe nici acum concret cum a luat naștere povestea voastră de iubire. Mi-ar plăcea să ne dezvălui tu măcar câte puțin despre începuturile voastre… Când v-ați dat seama de atracția dintre voi? Cine a făcut primul pas?

Ne-am cunoscut prin prieteni comuni, lucru firesc, având în vedere că suntem amândoi artiști. Conversația a curs de la sine și ne-am dat seama că ne dorim mai mult de la relația noastră.

Citește și: Cum își menține INNA silueta: „Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de un an mănânc…’. La ce a renunțat artista / EXCLUSIV


Citește și: Cum a fost Inna cerută în căsătorie de Deliric și cum au reacționat părinții lor: „A venit într-un moment în care eram supărată din cauza…’ / EXCLUSIV

Citește și: Premiile Grammy 2023, lista câștigătorilor. Beyonce a primit cele mai multe trofee din istoria galei

Citește și: Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Când va avea loc evenimentul: „Are un nume care o reprezintă 100%'

Inna, primele declarații despre nunta cu Deliric, după ce a fost cerută în căsătorie


Sunt tare curioasă să aflu cum a fost la prima voastră întâlnire. Amândoi păreți firi naturale, spontane și pline de energie. S-a lăsat cu peripeții sau a fost ceva romantic, ca în filme?

A fost spontan, nu cred că romantic. Cină, plimbare cu mașina.

Probabil știi că toată lumea vrea să afle acum când veți face nunta. Poate le satisfaci tu puțin curiozitatea fanilor… Ați avut discuții pe această temă? Te simți pregătită să îmbraci rochia de mireasă?


Nu am discutat încă nimic despre nuntă, să stabilim data sau să organizăm ceva în direcția aceasta.

Cât de mult contează căsătoria pentru voi? Mă refer atât la cea civilă, cât și la cea religioasă.

Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună.


„Bineînțeles că îl văd tatăl copiilor mei’

Ai doar cuvinte de laudă la adresa iubitului tău. L-ai vedea pe Deliric tatăl copiilor tăi? V-ați gândit ca în viitor să vă măriți familia, fie pe cale biologică sau prin adopție?

Bineînțeles că îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți.

Se spune că abia atunci când locuiești cu partenerul în aceeași casă îl cunoști cu adevărat. Vouă ce surprize v-a adus conviețuirea, ce ați descoperit nou unul la celălalt? Dar treburile din gospodărie cum le împărțiți?


Nu cred că am descoperit lucruri aparte doar pentru că locuim împreună. Petreceam foarte mult timp împreună și înainte de a ne muta, călătoream foarte mult, așa că ne-am „descoperit unul pe celălalt în timp.

Chiar, îți place să gătești? Obișnuiți să mâncați în oraș sau vă mai surprindeți unul pe celălalt, din când în când, cu preparate culinare?

Eu gătesc, dar destul de puține lucruri. Știu să fac edamame, burgeri vegani, gogoși. Toto gătește extraordinar, mă surprinde de fiecare dată cu diverse dish-uri vegane delicioase. Și, în rest, mâncăm în oraș.


Ce planuri are Inna pentru restul anului

Ce așteptări ai de la 2023, personal și profesional? Ce planuri ți-ai făcut până acum? Vei călători la fel de mult ca anul trecut?

În general, nu îmi fac prea multe planuri. Dar, în principiu, ca și până acum, vreau să lansez cât mai multă muzică, pentru că am lucrat mult în studio și urmează și alte sesiuni. Voi lansa în primul rând albumul cu piesele pe care le-am compus în Dance Queens House foarte curând. În privința călătoriilor, categoric vor fi cel puțin la fel de multe, și pentru că am concerte deja stabilite, dar și pentru că îmi place să fiu mereu în mișcare, să descopăr locuri noi din lume, să mă bucur de experiențe.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Tibi Clenci, Andrei Via, Facebook, Instagram