Inna este în doliu. Bunica artistei s-a stins din viață: "Te iubim"

.

Inna este în doliu. Cântăreața a avut parte de o veste teribil de tristă chiar de sărbători. Bunica ei, pe care o iubea enorm de mult, a murit chiar în a doua zi de Crăciun. Inna a fost cuprinsă de durere, întrucât nu se aștepta la o astfel de situație. Artista se pregătea să plece din țară, pentru a susține un concert în Malta. Inna a împărtășit vestea fanilor ei pe contul de Instagram. Artista a postat o fotografie de acum ceva vreme, în care se află împreună cu bunica ei și a transmis un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Inna este în doliu. Inna trece prin momente dureroase, căci bunica ei s-a stins din viață. Pentru cântăreață, bucuria sărbătorilor a fost umbrită de pierderea uneia dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Bunica Innei a murit chiar în a doua zi de Crăciun, iar artista a împărtășit recent vestea cu fanii săi. Cântăreața se pregătea să plece peste hotare, pentru a susține un spectacol în Malta. Inna a fost teribil de îndurerată la aflarea veștii și a publicat fotografii de familie alături de bunica sa, în care se vede că cele două aveau o conexiune specială.


Inna este în doliu. Bunica artistei s-a stins din viață

Inna trece printr-o perioadă destul de dificilă. În perioada în care toată lumea se bucură să fie alături de cei dragi și în special, de familie, artista suferă după ce bunica ei a murit, chiar în a doua zi de Crăciun. Cântăreața este foarte atașată de familie, iar vestea a îndurerat-o, mai ales că nu se aștepta să primească o asemenea veste. Inna a împărtășit fanilor că a pierdut o persoană foarte dragă ei. Artista a postat o serie de fotografii rare cu bunica ei, în care se vede că cele două avea o legătura specială și că bătrâna a susținut-o întotdeauna pe nepoata ei.


RIP …. Cea mai tare bunica din lume! Te iubim!„, a scris Inna pe Instagram.

Printre vedetele care i-au trasmis un mesaj de condoleanțe Innei, se numără Andreea Esca, Corina Caragea și Alina Eremia.


Citește și: Inna și Deliric, apariție spectaculoasă la un eveniment din Londra. Ținuta cântăreței a atras toate privirile:„Regina reginelor

Citește și: Anunțul făcut de Deliric, după 2 ani de relație cu Inna:„Am inelul în minte


Inna: „Mă simt extrem de iubită, în viața personală'

Inna are o relație de câțiva cu raperul Deliric. Cei doi fac muzică total diferită, dar ceea ce îi unește este munca asiduă pe care au depus-o pentru a-și îndeplini visul. Inna evită să-și expună viața personală, însă recent, ea a menționat că relația dintre ea și partenerul de viață se bazează pe respect reciproc și pe susținere. Inna a declarat că se simte iubită și este recunoscătoare pentru această perioada din viața ei.


Sunt într-un loc în care nici nu visam că voi ajunge vreodată, sunt fericită pentru toate reușitele mele de până acum, recunoscătoare pentru echipa mea de la Global Records alături de care construiesc în fiecare zi. Mă simt extrem de iubită și fericită și în viața personală. Profesional, doresc un hit cunoscut în întreaga lume și muncesc pentru acest vis în fiecare zi.

Citește și: Oana Mizil l-a invitat pe Marian Vanghelie acasă, de Crăciun, după despărțire:’Important e să vină cu iubire. Familia înseamnă mamă și tată’


Citește și: Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului:„Nu faceți greșeala asta. Dacă aș da timpul înapoi…

Am avut un an bun, am peste 10 miliarde de vizualizări și streamuri și sunt extrem de recunoscătoare pentru susținerea fanilor. Am cântat și la Londra, pe scena The Electric Ballroom, unde în trecut, au performat artiști de top precum U2, Red Hot Chili Peppers, Muse, Prince.', a relatat Inna, potrivit Ciao.ro.