Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric. Artista s-a afișat cu inelul de logodnă pe deget

.

Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric. Artista s-a afișat cu inelul de logodnă pe deget, chiar în urmă cu câteva minute. Într-adevăr, este vestea momentului! Nimeni nu se așteptat ca cei doi să facă pasul cel mare fără a fi înconjurați de numeroase persoane apropiate, însă… surpriză! Frumoasa artistă nu a postat citate de dragoste sau romane prin care le dă fanilor marea veste, ci a făcut înntr-un mod unic, afișându-se cu inelul de logodnă, iar în poză, chiar pe degetul inelar era etichetat logodnicul ei. Iată cum a reacționat marea comunitate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Se pare că anul 2023 a început cu zâmbetul pe buze pentru Inna și Deliric. Celebrul rapper nu a mai dorit să aștepte, așa că a făcut pasul cel mare chiar atunci când nimeni nu se gândea la asta, nici măcar iubita lui. Ce-i drept, a surprins pe toată lumea, mai ales pe frumoasa artistă.

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună de mai mulți ani. De-a lungul timpului, cei doi au fost destul de reținuți cu viața lor persoanală. Fanii nu au știut prea multe din intimiatatea lor, ci doar ceea ce au vrut să arate cei doi. Totuși, azi au făcut publică marea veste care a adus numeroase felicitări și comentarii frumoase pe rețelele de socializare.


Citește și: Anunțul făcut de Deliric, după 2 ani de relație cu Inna:„Am inelul în minte’

Citește și: Deliric a împlinit 40 de ani.Ce urare emoționantă i-a făcut Inna: „Te iubesc'

Citește și: Cine sunt Războinicii de la Survivor România 2023.Cu ce se ocupă cei 12 concurenți

Citește și:Cine este Luana Radu, femeia arestată împreună cu Andrew Tate.Fosta polițistă din București făcea parte din „Tates Angels'

Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric. Artista s-a afișat cu inelul de logodnă pe deget


Așa cum era de așteptat, Deliric s-a pregătit destul de bine înainte de a-i pune inelul pe deget iubitei sale. Mai întâi s-a asigurat că are mărimea potrivită, cât și modelul dorit de artistă, iar abia apoi și-a stăpânit emoțiile, a îngenuncheat în fața ei și i-a pus marea întrebare. Nu mai este cazul să precizăm că răspunsul din partea cântăreței a fost fără dar și poate un mare ‘DA’. Fericirea i se citește pe chip Innei, iar inelul de logodnă este cu adevărat superb.


Whaaaaaaat?‘, a scris Inna, cu zâmbetul pe buze, la fotografia în care își arată inelul de logodnă.

Cum arată inelul de logodnă cu care Deliric a cerut-o în căsătorie pe Inna

Deliric nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba de iubita lui. A ales cel mai frumos și prețios inel, cu un diamant mare și prețios pe mijloc, care să atragă toate privirile. Ce-i drept, nu este greu de observat, ci chiar iese în evidență, ceea ce nu poate decât să-l facă fericit pe celebrul rapper. Cei doi radiază de fericire în aceste momente, fiindcă tocmai au trecut la un alt nivel, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber în pozele postate de frumoasa cântăreață.


Inna și Deliric au fost nași de botez în urmă cu câteva luni

Inna și Deliric și-au dorit încă de la bun început să își țină relația departe de ochii curioșilor. A dezvăluit destul de puține lucruri din inimitate și au ales să se bucure doar ei de cele mai frumoase clipe în doi. Se iubesc cu foc și formează un cuplu minunat, iar dragostea lor este foarte mare, dovadă fiind chiar faptul că au fost nași de botez în urmă cu câteva luni pentru fiul unei prietene.

Sursă foto: Facebook / Instagram