Inga și Andrei s-au certat la Mireasa. De la ce a pornit conflictul: „I-am reproșat multe, dar...”

.

Inga și Andrei s-au certat la „Mireasa'. Cei doi concurenți au avut parte de mai multe momente tensionate în cadrul show-ului matrimonial, trecând prin mai multe despărțiri și împăcări. În ediția trecută a emisiunii, aceștia au fost protagoniștii unui nou conflict, tânărul arătându-se deranjat de gestul făcut de iubita lui. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Andrei și Inga formează unul dintre cele mai efervescente cupluri din Casa Mireasa.  La sfârșitul lunii septembrie, cei doi s-au sărutat și și-au oficializat relația. Parteneriatul lor nu a foste ferit de momente tensionate, motiv pentru care au invocat despărțirea de câteva ori. În ciuda reținerilor pe care le au, aceștia au hotărât să lupte pentru iubirea lor și și-au acordat întotdeauna a doua șansă. Printre problemele cuplului se numără lipsa încrederii, intervențiile altor concurenți și preucauția de care au dat dovadă ambii.


Inga și Andrei s-au certat la „Mireasa’. De acestă dată, conflictul celor doi a izbucnit chiar în timpul unei petreceri organizate în cadrul emsiunii matrimoniale. Tânărul a fost curprins de gelozie și i-a adresat o serie de reproșuri partenerei sale.

Citește și: Ada și Valentin s-au certat la „Mireasa’:„Cine vrea să facă circ, o să-i ofer…’


Citește și: Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. De ce nu fac cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi:„Nu vreau să fiu mireasa eroină’ / EXCLUSIV

Citește și: Shakira a primit custodia totală a copiilor, după despărțirea de Pique.Artista se mută în Miami

Citește și: ‘Un sex bun de dimineață și…’ Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare din tinerețe

Inga și Andrei s-au certat la „Mireasa’

Se pare că lucrurile s-au tensionat după ce Inga și DJ-ul prezent la petrecere și-au aruncat priviri admirative. Andrei a fost încercat de un sentiment de gelozie, moment în care a pus la îndoială viitorul relației.


Potrivit afirmațiilor Ingăi, se pare că cei doi au reușit să găsească o cale de împăcare, însă discuțiile dintre ei nu au fost lipsite de reproșuri.

 „N-aș vrea să mă pronunț cu privire la cât la sută sunt pregătită să mă mărit în casa Mireasa. Eu atunci când a zis am fost deranjată de afirmațiile lui. Recunosc, și eu i-am reproșat multe, dar mă bucur că eu sunt motivația lui. Astăzi suntem mai bine’, a spus Inga la Mireasa, potrivit spynews.ro.


Andrei: „Îmi doresc să lupt pentru relația asta’

Pe de altă parte, Andrei este de părere că toate discuțiile tensionate contribuie la consolidarea relației, fâcăndu-i pe cei doi să se cunoască și în momentele vulnerabile. Acesta s-a arătat pregătit să lupte pentru un viitor cu Inga, mărturisind că, la un moment dat, aceasta îi va împărțăși sentimentele.

„Eu cred că sunt benefice toate vorbele acestea, pentru că, dacă nu le facem de la început, o să le întâlnim pe parcurs. Eu sunt ambițios și îmi doresc să lupt pentru relația asta. Simt că la un moment dat mă va iubi’, a spus Andrei despre cearta cu partenera lui.


În mai multe rânduri, Inga i-a reproșat partenerului ei că este mult prea influențat de părerile celorlalți, lucru care o face să-și piardă încrederea în viitorul relației. După fiecare conflict, cei doi concurenți au reușit să ajungă la un numitor comun și să continue lupta pentru iubirea lor.

Sursa foto: Facebook