Începe procesul lui Codrin Nicoară! Ce acuzații i se aduc soțului mezzosopranei Maria Macsim

 Dumba Gabriela
.

Judecătorii ieșeni au luat o hotărâre în ceea ce îl privește pe Codrin Constantin Nicoară. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis că procesul penal care îl privește pe soțul mezzosopranei Maria Macsim poate începe. Acesta este acuzat delăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim poate ajunge după gratii după ce a fost acuzat că a așteptat ca soția lui să moară în casă. În urmă cu câteva săptămâni anchetatorii ieșeni au dispus intrarea în judecată a pianistului, pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflata în dificultate.

De-ce-a-murit-de-fapt-soprana-Maria-Macsim-Nicoara.-Anchetatorii-au-dezvaluit-cine-a-fost-implicat-5-1024×683De-ce-a-murit-de-fapt-soprana-Maria-Macsim-Nicoara.-Anchetatorii-au-dezvaluit-cine-a-fost-implicat-5-1024×683

„Instanța constata legalitatea rechizitoriului emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Constată legalitatea sesizării instanței, a administrării probelor și a efectuării actelor de către organul de urmărire penală. Dispune începerea judecății în cauză privindu-l pe inculpatul Codrin Constantin Nicoară pentru comiterea infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflată în dificultate', au precizat judecătorii ieșeni.

Urmează ca instanța să stabilească primul termen al procesului penal. Magistrații vor asculta ce au de spus soțul mezzosopranei și anchetatorii, pentru a putea lua o decizie corectă în acest caz. În acest proces penal, patru rude ale Mariei Macsim Nicoară s-au constituit părți civile, potrivit playtech.ro.

„A fost întocmit rechizitoriul și inculpatul a fost trimis în judecată. Inițial, în acest caz fusese întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor, dar soluția a fost de clasare acolo. Mai apoi, s-a dispus extinderea urmăririi penale sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Recent a fost finalizat rechizitoriul și a fost trimis la instanță', a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Data la care poate începe procesul nu a fost încă stabilită, iar decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel.

Citește și: Șerban Huidu și Mihai Găinușă, încă rivali după 7 ani! Cum i-a afectat despărțirea pe plan financiar

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu: „Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!'. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Aurel Pădureanu, mari probleme financiare după moartea Corneliei Catanga. „Nu am bani nici de chirie’

Maria Macsim Nicoară a murit în decembrie 2020

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său. De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția.

„Pacienta în vârstă de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap', au afirmat la a cea dată reprezentanții SMURD Iași, citată de Click!.

Familia a cerut inclusiv un ordin de protecţie împotriva soţului, pianistul Codrin Nicoară.

Pe 23 decembrie 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață, după la opt luni după presupusul accident casnic.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton