Trecutul neștiut al Melaniei Trump: în tinerețe, avea toți bogătașii la picioare! Care era secretul Primei Doamne a Americii

 Dumba Gabriela
.

Melania Trump s-a mutat în New York la vârsta de 26 de ani și avea deja numeroși bogătași la picioare, Donald Trump fiind cireașa de pe tort. Îi plăceau italienii, avea gusturi rafinate și o colecție impresionantă de accesorii de lux, așa că viața pe care i-a oferit-o, ulterior, actualul președinte al Americii i s-a potrivit mănușă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 16 ani, Melanija Knavs a început să cocheteze cu industria modei, influenţată în mare parte de mama sa, Amalija Knavs, care era designer. Planurile aveau să prindă contur în 1996, când revista slovenă Jana a organizat concursul anual Look of The Year. Primele trei clasate au primit contracte la Paris, Milano şi Viena, iar Melania Knavs a fost una dintre ele.

A renunţat la facultatea de arhitectură și design din Ljubljana şi s-a mutat imediat la Milano, unde a lucrat câţiva ani în principal ca model pentru diverse reviste, iar ulterior a ajuns la New York. Viața i s-a schimbat radical odată cu aparițiile într-o reclamă pentru Camel, panou amplasat în Times Square, şi într-un număr special al revistei Sports Illustrated.

Melania-si-Donald-Trump-6Melania-si-Donald-Trump-6

Cum era Prima Doamnă la începutul carierei de model

Contrar așteptărilor, soția președintelui era o femeie extrem de… liniștită. Prietena sa îi descrie comportamentul mai mult ca fiind „cel al unei femei divorțate bogate și nu cu cel al unui tânăr model'. Stephanie Winston Wolkoff povestește cum de multe ori, Melania ajungea acasă cu mult timp înaintea ei și refuza să-și piardă nopțile în cluburi, ca orice tânăra.

„Atunci când Melania a ajuns pentru prima dată la New York, la 26 de ani, ea nu mergea în cluburi, nu mergea să danseze. Ea mergea la Harry Cipriani pentru a lua cina, la ora 22.00, și era acasă la cel târziu 1 noaptea', declara Stephanie Winston, potrivit spynews.ro.

De asemenea, Melania Trump își dădea întâlnire doar cu bărbați extrem de bogați și rafinați, însă nu se arunca niciodată să ia o decizie pripită, bazată doar pe averea partenerului. Îi plăceau bărbații deștepți, șarmanți și puternici și le sfătuia pe prietenele sale să nu se mulțumească niciodată cu puțin.

„Bărbații cu care Melania se întâlnea erau în mare parte bogați, industriași, mai mult tipul european. Îi plăceau italienii. Însă ieșeau la cină și ea ajungea acasă cu mult înaintea mea'., a mai adăugat fosta prietenă.

Prima Doamnă trăia pe picior mare în Paris sau Milano, iar bărbații din viața sa se dădeau peste cap să-i intre în grații. Melania avea o garderobă bogată cu haine de designer, pantofi scumpi și genți de lux dinainte să-l cunoască pe Donald Trump.

Reacția lui Trump la pozele nud ale Melaniei

Când avea 28 de ani, Melania l-a cunoscut pe magnatul Donald Trump, în vârstă de 52 de ani, în clubul Kit Kat din Manhattan, iar de aici până la o poveste de dragoste cu cel care astăzi conduce Statele Unite ale Americii a mai fost doar un pas.

Melania a creat bijuterii, accesorii şi produse cosmetice, ducând o viaţă aparent liniştită în New York, ajungând în atenția presei abia în 2015, când Trump şi-a lansat campania pentru Casa Albă, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Ca model, Melania a realizat pictoriale în reviste celebre precum Vogue, Elle, FHM, Vanity Fair, Glamour, având în palmaresul ei se află chiar şi un pictorial nud. În 2001, Melania a pozat goală pentru coperta revistei GQ, realizat în avionul lui Donald Trump.

Trump a declarat, recent, când au fost scoase de la naftalină fotografiile deocheate, că acestea au fost făcute înainte ca el să o cunoască pe Melania, adăugând că „în Europa imagini de acest gen sunt foarte la modă și comune”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton