În sfârșit, s-a elucidat misterul! Ce poartă Regina Angliei în geantă: are chiar și un briceag

 Oana Pantazi
.

Regina Angliei poartă același model de geantă de 50 de ani, poate de aceea toată lumea este curioasă ce comori ascunde suverana Marii Britanii acolo… Recent, misterul a fost elucidat. Iată care sunt obiectele de care nu se desparte Elisabeta a II-a!

Regina Elisabeta a II-a este un fashion icon, suverana asortându-și până și umbrelele la ținute, așadar o lume întreagă este cu ochii pe ea la fiecare apariție publică, deoarece este o încântare pentru privitor. Poate cel mai iconic obiect purtat vreodată de Regina Angliei este geanta, aceasta purtând de 50 de ani același model, așadar fanii acesteia nu o dată s-au întrebat ce comori ascunde faimoasa poșetă Launer.

Iată că, recent, Sally Bedell Smith, biografa familiei regale britanice și autoarea cărții Elizabeth Regina: femeia din spatele tronului, a elucidat misterul. Elisabeta a II-a (93) poartă întotdeauna în geantă rujul ei preferat, Clarins, o oglinjoară, ochelarii de citit, bombonele mentolate și un stilou. Chiar dacă este cea mai bogată femeie din lume, suverana are bani în geantă doar duminica, atunci când merge la slujba de la biserică.

Valetul personal îi netezește banii cu fierul de călcat!

Evident, este vorba despre sume mici – 5 sau 10 lire -, însă detaliul incredibil e altul… Conform surselor de la Palatul Buckingham, se pare că valetul Elisabetei a II-a obișnuiește să împăturească bancnotele, pe care apoi le netezește cu fierul de călcat, pentru ca Regina să le poată introduce fără probleme în cutiuța de donații din biserică!

Regina are și un iPhone în geantă

Mai mult, expertul regal Phil Dampier susține că Regina mai poartă în geantă și fotografii de familie, cuvinte încrucișate (!) și o trusă de machiaj metalică, primită cadou de nuntă de la Prințul Philip. „Adăugați o oglindă, jurnalul și agenda telefonică, ochelarii de soare și, așa cum are orice cercetașă de nădejde, un briceag și veți înțelege de ce are nevoie tocmai de o geantă de mărimea aceea”. De asemenea, nu este exclus ca Regina să poarte în geantă și iPhone-ul, pe care îl folosește cu precădere pentru a face poze la Balmoral.

Regina Elisabeta a II-a nu se poate despărți de geanta ei preferată

Desigur, nu în fiecare zi, însă chiar dacă are o colecție impresionantă de poșete făcute pe comandă de la brandul ei preferat, Launer, Regina Elisabeta a II-a nu se poate despărți de o geantă a cărei emblemă neobișnuită o face extrem de ușor de recunoscut și care datează din anul 1968. Faimoasa geantă se afla pe brațul Reginei și în 1970, când s-a întâlnit cu președintele american Richard Nixon, și în 2000, când i-a primit la Palat pe Bill și Hillary Clinton, și în 2003, la Royal Horse Artillery , dar și în 2017, la slujba de Crăciun de la Sandringham…

Geanta apare inclusiv în portretul oficial al suveranei!

Monarha a fost fotografiată cu această geantă încă din anii 1970, atât la evenimente oficiale, cât și la cele de familie și, de asemenea, item-ul care este atât de special pentru ea apare inclusiv în portretul creat de artistul Benjamin Sullivan, anul trecut.

Foto: Hepta, Northfoto

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton