În ce relații a rămas Mara Oprea din „Adela” cu Alina Sorescu, după ce i-a fost elevă: „Chiar am vorbit acum ceva timp cu ea. M-am bucurat să aflu că...” / EXCLUSIV

.

Mara Oprea, actrița din serialul „Adela', ne-a spus în ce relații a rămas cu Alina Sorescu. În copilărie, vedeta de la Antena 1 i-a fost elevă. Tânăra a luat lecții de canto de la fosta parteneră a lui Alexandru Ciucu și a făcut parte din celebra ei trupă de copii. Potrivit spuselor ei, cele două păstrează și acum legătură. În revista VIVA!, Mara ne-a mărturisit ce a vorbit ultima dată cu ea la telefon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


La o primă căutare pe Google, aflăm despre tine că nu ești doar actriță, ci și dansatoare și pianistă. Ai făcut 8 ani de cursuri de pian și 11 de balet. Mai mult, și muzica se numără printre marile tale pasiuni. În copilărie, ai fost eleva Alinei Sorescu, ai luat cursuri de canto și ai făcut parte din trupa ei de copii. Ce-ți amintești despre acea perioadă?

A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea și am experimentat cum este să fiu pe scenă și în alte contexte, nu doar la spectacole de balet și de pian. Mergeam împreună cu fratele meu la cursurile de canto, iar eu și încă două fete eram cele mai mari din grup. Atunci am dat primul meu interviu pentru „Colțul Copiilor, iar acum o lună am retrăit acea experiență, dar bineînțeles cu alte întrebări și altă experiență. Emisiunea și-a schimbat numele acum și ce mi se pare foarte frumos este că producătorii sunt interesați de cum au evoluat și ceilalți copii din grupul Alinei Sorescu, în care am fost și eu.


Citește și: Mara Oprea din serialul Adela, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev:„Noi ne-am înțeles bine încă de la repetiții. Pot spune că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Legătura neștiută dintre Alina Sorescu și actrița Mara Oprea din serialul „Adela':„Am fost…’

Citește și: Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns în scaun cu rotile. Cum se simte acum:'Mintea mi-a rămas trează'


Citește și: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună:'Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune'

În ce relații a rămas Mara Oprea din „Adela’ cu Alina Sorescu, după ce i-a fost elevă

În ce relații ai rămas cu Alina Sorescu? Mai țineți legătura, ai primit vreun sfat prețios de la ea?

Chiar am vorbit acum ceva timp cu ea și cu fiicele ei la telefon. M-am bucurat să aflu că se uită la „Adela și am primit niște sfaturi frumoase de la ea.


După discursul Vioricăi Vodă, multe actrițe, de vârste diferite, și-au făcut curaj și au vorbit despre hărțuirea sexuală. Tu ai trecut printr-o astfel de situație, ai primit avansuri?

Nu am trecut prin astfel de experiențe și nu doresc nimănui acest lucru.


Cum își menține Mara Oprea silueta

Mara, n-aș putea să nu te întreb câte ceva și despre silueta ta. Ce faci pentru a te menține în formă? Ții o dietă anume? Cum arată meniul tău zilnic? Dar cu sportul cum te împaci?

Cu programul pe care l-am avut la filmări, a fost mai greu să țin pasul și cu sportul, dar, imediat ce se termină vara și o să mă mai eliberez, vreau să mă reapuc de Pilates. Nu țin vreo dietă anume, încerc doar să nu mănânc foarte mult seara.

La final, aș vrea să ne dezvălui dacă te-ai confruntat vreodată cu anxietatea sau depresia. Știm că e un subiect sensibil, însă, din păcate, din ce în ce mai actual. Tu cum ai reușit să depășești momentele grele?


Uneori am și eu supărările mele, probleme sau sunt anxioasă din diverse motive, dar nu la un nivel atât de ridicat încât să le consider o problemă majoră. În astfel de situații, încerc să găsesc câte ceva care mă motivează în orice lucru pe care îl fac și să las loc pentru momente de relaxare.

Sursă foto: PR, Instagram