În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare: „Ne mai trimitem și mesaje”

.

În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare. Cei doi se află pe ultima sută de metri cu divorțul, iar cântăreața a vorbit despre comunicarea cu fostul ei partener. În mai multe rânduri, Claudia Pătrășcanu a susținut că își dorește să ajungă la o înțelegere cu Gabi Bădălău și familia lui, de dragul celor doi copii. Acum, aceasta a mărturisit că dialogul cu tatăl copiilor săi este unul aprins și, de multe ori, a rămas „supărată'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău umblă pe la tribunale, în cadrul procesului lor de divorț. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere, iar situația este una complicată și dificilă. Artista a susținut, în mai multe rânduri, că a încercat să poarte discuții cu fostul ei partener și familia sa, însă fără succes. Aceasta a mărturisit că își dorește să rămână într-o relație de prietenie cu Gabi Bădălău, pentru binele celor doi băieți pe care îi au împreună. În prezent, actrița locuiește alături de cei mici, și a susținut că se descurcă excelent în rolul de mamă singură.


În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare. După ani de scandaluri, acuzații, replici dure, actrița susține că relațiile dintre ea și tatăl copiilor au rămas tensionate și că își dorește să-și găsească liniștea.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui'


Citește și: Ce-și dorește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, la final de proces de divorț:'Să stăm la o masă și să…'

Citește și: Nicole Cherry a apelat la ajutorul unui psiholog:„Frica mea cea mai mare e…’

Citește și: Tudor Sișu, reacție dură după noul derapaj al lui George Buhnici, la adresa băieților de cartier:'Trebuie să luăm și noi atitudine'

În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău


Claudia Pătrășcanu a susținut că ea și Gabi Bădălău continuă să își trimită mesaje, însă, de cele mai multe ori, discuțiile sunt aprinse. Aceasta a declarat că între ei nu poate fi vorba de „o comunicare’ și că fostul ei partener a supărat-o în mai multe rânduri.

„Ne mai trimitem și mesaje, mai cu supărare, mai cu aprindere, cu flăcări. Nu avem o comunicare, ne mai blocăm, ce să spunem, dar mă supără de foarte multe ori.

Eu îi cunosc de foarte bine caracterul și stilul, de aceea îl las, mă rog pentru el să fie fericit, să aibă o viață frumoasă și să mă lase în pace să fiu și eu fericită și liniștită. Mi se pare normal, acesta e cursul vieții’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.


„Copiii au plecat în vacanță’

Judecătorii i-au acordat lui Gabi Bădălău dreptul de a-și vizita copiii și de a-i lua în vacanță. Timp de două săptămâni, cei doi băieți vor pleca cu tatăl lor și cu bunicii în Spania. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că are emoții știind că fii ei vor fi departe.


„Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copiii au plecat în vacanță, mâine pleacă în Spania. Îi las in mainile Domnului. Pleacă cu bunicii și cu toata familia lui Gabi. Pleacă 2 săptămâni, așa că mă relaxez și eu în acest timp, dar cu gândul la ei’, a adăugat aceasta  potrivit sursei citate.

Anterior, actrița și-a dus copiii în Turcia. Aceștia au petrecut câteva zile într-un resort de cinci stele din Belek. Pe rețelele de socializare, Claudia Pătrășcanu a postat câteva fotografii și videoclipuri din superba destinație.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!