În ce relație este Ilinca Vandici cu mama ei, după ce a spus că părinții nu au sprijinit-o în carieră: „Este foarte mândră de mine”

.

În urmă cu un an, Ilinca Vandici a fost invitată la emisiunea „În Oglindă', moderată de Mihai Ghiță, acolo unde a făcut câteva dezvăluiri despre părinții ei. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!' declara, atunci, că cei care i-au dat viață nu au fost „alături de ea' și nu i-au adresat prea multe cuvinte de laudă. Tatăl vedetei s-a stins din viață pe vremea când aceasta avea puțin peste 20 de ani, fiind răspus de o boală nemiloasă. Iată ce spune acum Ilinca Vandici despre relația cu mama ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. În plan personal, vedeta este căsătorită cu Andrei Neacșu și au împreună un băiețel superb, pe nume Zian. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!’ și-a făcut debutul în televiziune la o vârstă fragedă, la postul B1 TV, acolo unde a prezentat rubrica Meteo și emisiunea „Esentze’. Ilinca Vandici s-a născut în Oradea și mai are o soră, Natalia, care lucrează în învățământ.


Despre relația cu părinții ei, Ilinca Vandici a vorbit în emisiunea „În Oglindă’, acolo unde a declarat că mama și tatăl ei nu au fost alături de ea și au comparat-o constant cu Natalia: „Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei. Mie părinții niciodată în viață nu mi-au spus: ‘Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!. Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată. Eu toată copilăria am fost într-un concurs cu sora mea, să fiu mai bună’.


Citește și: Ilinca Vandici a fost nasă de botez fără soțul ei, Andrei Neacșu? Ce au observat fanii în poze: ‘Nașul unde este?’

Citește și: Ilinca Vandici și-a analizat primele apariții în televiziune. Schimbările sesizate de prezentatoarea TV: „Credeam că sunt foarte drăguță’


Citește și: Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, reacție după ce s-a spus că artista pleacă de la iUmor: „Se înjură, sunt mai mult jigniri decât glume’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu o critică pe Ana Morodan, după ce a condus băută și sub influența substanţelor interzise: „Crede că i se cuvine totul, asta este beția celebrității’

În ce relație este Ilinca Vandici cu mama ei

În pofida declarațiilor făcute în urmă cu un an, Ilinca Vandici spune că are o relație foarte apropiată cu mama ei, care i-a recunoscut că este mândră de ceea ce a realizat până acum. Florinca Vandici s-a mutat în București și o ajută pe sora prezentatoarei TV cu creșterea copilului. Natalia Vandici a adus pe lume un băiețel în urmă cu doi ani.


„Eu cred că i-am făcut pe amândoi mândri de mine. Tata nu mai este printre noi, dar el era mândru de tot ceea ce am realizat până să își ridice sufletul la Dumnezeu și sunt sigură că este și de ceea ce am realizat până astăzi.

Mi se pare că am avut un parcurs frumos, curat, în care am construit, în fiecare etapă a vieții mele, în care m-am transformat. Nu am uitat niciodată de principiile și valorile pe care ei mi le-au insuflat și pe care, la rândul meu, încerc să le transpun în Zian.


Relația cu mama este una foarte apropiată. Ea este la București, pentru că o ajută pe sora mea cu creșterea copilului. Ne vedem foarte des. Vorbim. Avem o relație apropiată. Mama este foarte mândră de mine. Apreciază enorm toată munca pe care eu o depun, cu tot drumul pe care l-am avut până acum.

Părinții nu au avut o problemă cu expunerea publică. Știau că unul dintre visurile mele era să devină actriță. Deci tot expunere publică era și asta. Viața m-a dus către televiziune și au acceptat cu drag asta, mai ales că mi-au văzut visul împlinit’, a declarat Ilinca Vandici pentru fanatik.ro.


Cum își educă Ilinca Vandici băiețelul

Ilinca Vandici spune că este o mamă permisivă, însă, în egală măsură, încearcă să-i impună lui Zian câteva limite, care îl vor ajuta pe viitor.


„Zic eu, cred că sunt cea mai bună mamă pentru copilul ei. Nu m-am născut învățată. Este o chestiune pentru care nu eșți pregătită niciodată până în momentul în care ti se întâmplă. Fiecare etapă vine cu provocări noi, cu schimbări. Sunt schimbări pe care trebuie să le înțelegi. Trebuie să le faci față.

Tocmai de aceea mă și documentez foarte mult în acest domeniu, de parenting. Spun eu că sunt un părinte echilibrat, care știe să fie și autoritar, atunci când este cazul, dar cu blândețe.


Știe să fie și permisiv, atunci când este cazul. Însă, regulile sunt reguli. Limitele trebuie impuse unui copil, astfel încât el să dobândească o traiectorie sau viziune care să-l ajute mai departe în ceea ce înseamnă viață… Cel mai important este că încerc să fiu un părinte echilibrat’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook