Împăcare istorică: Lady Gaga și Madonna au îngropat securea războiului!

 Oana Pantazi
.

Faptul că protagonista din A Star is Born este primul artist din lume care a câștigat în același an BAFTA, Grammy, Globul de Aur și Oscar a fost, oarecum, previzibil, însă nimeni nu se aștepta ca Lady Gaga și Madonna să îngroape securea războiului. Iată fotografia care va face istorie!



În timp ce toată lumea comenta prestația lui Bradley Cooper și a partenerei sale din A Star is Born, Lady Gaga, pe scena Oscarurilor și încă se mai făceau speculații cu privire la chimia dintre cei doi artiști, care, se spune, trăiesc o poveste de dragoste și în afara peliculei, era cât pe ce să treacă neobservată o știre de prima pagină. Am spus cât pe ce, fiindcă, totuși, o fotografie în care Lady Gaga și Madonna să se afle una în brațele celeilalte era aproape imposibil de ignorat. Asta în condițiile în care cele două dive nu-și vorbesc de opt ani, timp în care și-au aruncat reciproc tot felul de acuzații…

Iar acum, Lady Gaga și Madonna s-au fotografiat îmbrățișate, la petrecerea dată de Regina muzicii pop imediat după Oscaruri. Una îmbrăcată în alb, cealaltă în negru, în timp ce Gaga ține triumfătoare, în ambele mâini statueta Oscar. Fotografia a fost postată ulterior de Madonna pe conturile ei de socializare, urmată de comentariul: „Nu vă puneți cu italiencele!”.

 

Madonna s-a simțit amenințată de Lady Gaga…

Cearta dintre cele două dive a început în anul 2011, atunci când Lady Gaga a fost acuzată de Madonna că i-a furat melodia „Express Yourself” (1989), a cărei linie melodică s-ar regăsi în hitul ei „Born This Way”. Faptul că a fost permanent comparată cu Lady Gaga, al cărei succes a fost la fel de fulminant, a deranjat-o pe Madonna, deși inițial nu a recunoscut, spunând că nu se simte deloc amenințată de succesul celelilalte.

„Nu mă poate enerva… pentru că, evident, am influențat-o' – Madonna

Deși Lady Gaga s-a declarat un mare fan al Madonnei – „Nu există un fan care să o adore și o iubească pe Madonna mai mult decât o fac eu. Sunt cel mai mare fan atât personal, cât și profesional' – regina pop nu s-a arătat prea impresionată… „Când am auzit (Born This Way) la radio, am spus, Asta sună familiar', a declarat ea. „Câteodată cred că este amuzant și măgulitor, și bine făcut. Există multe moduri în care poți privi asta. Nu mă poate enerva… pentru că, evident, am influențat-o', a mai comentat Madonna despre Lady Gaga.

Lady Gaga nu s-a sfiit niciodată să afirme că Madonna a influențat-o.

„Ce fac eu este diferit” – Lady Gaga

După ce Madonna a cântat un mash-up, în 2012, la Tel Aviv, din melodia ei și cea a a lui Lady Gaga, iar la final a ținut să menționeze că Eu nu sunt ca ea, în 2016 Lady Gaga spunea și ea că nu are nimic în comun cu Madonna, deși i-a fost sursă de inspirație… „Suntem foarte diferite și nu aș face deloc această comparație și nu vreau să o jignesc pe Madonna, ea este o femeie minunată și a avut o carieră incredibilă, cel mai mare pop star din toate timpurile. Dar eu cânt la o mulțime de instrumente. Îmi scriu singură muzica. Petrec ore întregi în studio zilnic. Sunt producătoare. Sunt scriitoare. Ce fac eu este diferit.' 

Lady Gaga și Madonna – împăcare istorică!

Cele două mari artiste au făcut pace în sfârșit…

„Singurul lucru care mă deranjează la ea este că eu, fiind o italiancă din New York, atunci când am o problemă cu cineva prefer să i-o spun în față', comenta Lady Gaga faptul că Madonna preferă să o atace în lipsă… Ulterior însă, Lady Gaga și-a nuanțat declarația, spunând că… „Am admirat-o întotdeauna și o voi admira indiferent de lucrurile pe care le-ar putea spune despre mine'. Iată că, la începutul lui 2019, după 8 ani în care au fost precum șoarecele și pisica, Lady Gaga și Madonna au îngropat securea războiului, făcând pace în sfârșit. Și dat fiind că sunt două italience pătimașe, suntem convinși că nu au făcut-o doar de dragul publicității. Pe când un featuring?

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton