Imagini sfâșietoare cu un tată din Ucraina care-și ia la revedere de la fiica lui, pentru a rămâne la război. Lacrimi de durere!

.

Mai multe imagini sfâșietoare au apărut pe Internet cu un tată din Ucraina care-și ia „la revedere' de la fiica lui, pentru a rămâne la război. Nici bărbatul și nici fetița lui de doar câțiva anișori nu și-au putut stăpâni lacrimile și s-au strâns în brațe, ca pentru ultima oară. Iată ce i-a oferit părintele micuței lui înainte ca aceasta să plece cu mama ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Imagini sfâșietoare cu un tată din Ucraina care-și ia „la revedere’ de la fiica lui, pentru a rămâne la război circulă pe rețelele de socializare. Acestea au apărut pe Internet la câteva ore după ce Rusia i-a atacat pe ucrainiei. Cu sufletul încărcat de durere, bărbatul și-a strâns cu putere fetița în brațe, poate pentru ultima dată. Scena i-a emoționat pe internauți până la lacrimi.

Joi dimineață, Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară specială în Ucraina. La scurt timp, rușii i-au atacat pe ucrainieni, iar diferite explozii s-au făcut auzite în mai multe orașe mari. Trezindu-se în plin război, bărbații din Ucraina au fost nevoiți să-și ia la revedere de la soții și copii, pentru a rămâne apoi la luptă, în războiul care a cutremurat lumea.


Citește și: Ce mesaj a transmis Klaus Iohannis, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina:„Niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa’

Citește și: Mesajul emoționant transmis de un soldat ucrainean familiei:'Mami, tati, vă iubesc'

Citește și: Oana Roman este speriată de atacul Rusiei asupra Ucrainei:„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război’

Citește și: Războiul din Ucraina, imagini devastatoare:„Îmi scot nepotul din oraș, îl duc la adăpost și mă întorc să lupt'


Imagini sfâșietoare cu un tată din Ucraina care-și ia „la revedere’ de la fiica lui, pentru a rămâne la război

După izbucnirea războiului ruso-ucrainean, în mediul online au început să apară imagini și informații tulburătoare. Un moment sfâșietor este și acela în care un tată ucrainean își sărută fiica pe obraji și o îmbrățișează, pentru ca el să rămână apoi la luptă. Filmulețul a fost publicat și pe Twitter și a stârnit un val de reacții în rând internauților, impresionați până la lacrimi.


În imagini, bărbatul ucrainean își strânge fiica de doar câțiva anișori în brațe, temându-se parcă să nu fie pentru ultima dată. Se vede cum acesta îi oferă un lănțișor pe care i-l pune la gât și îi transmite câteva cuvinte. Mai apoi, părintele îi potrivește copilei căciulița pe cap și o pupă pe obraji, lacrimile curgându-le șiroaie pe chip.

Lacrimi de durere!

Filmulețul în care tatăl și fiica își iau „la revedere’ în lacrimi a impresionat întreg mapamondul. În imagini se vede cum soția bărbatului îi privește înmărmurită, iar mai apoi se îmbrățișează toți trei și plâng în hohote. E doar o mică parte din tragedia care se petrece acum în Ucraina.


La final, după ce familia se îmbrățișează preț de câteva secunde, soția și fetița urcă într-un autobuz. Acesta urma să le ducă probabil departe de zona atacată de ruși. După ce s-au așezat pe scaunele lor, vibizil afectate, cele două îl privesc cu ochii în lacrimi pe „eroul lor’, rămas la luptă, în războiul ruso-ucrainean.


Român din Ucraina, mărturisiri cutremurătoare despre sora rămasă la Kiev

Un etic român din zona Carpaților a vorbit despre situația dramatică prin care trece acum sora lui rămasă la Kiev. Bărbatul se află în prezent în România, dar își face griji pentru ruda lui. Acesta a povestit că femeia ar fi încercat să plece din Capitala Ucrainei, însă nu ar fi putut din cauză că mai multe căi de ieșire sunt blocate.

„Mama nu are cum să plece, are grijă de bunica mea. În schimb, sora lui a încercat să plece din capitală. Dar nu a putut.


Pur și simplu nu poate, e tot traficul blocat. Plânge încontinuu. A reușit doar să îmi spună că, peste tot, vede oameni cu bagaje, valize, dar căile de ieșire sunt blocate, a spus românul pentru libertatea.ro.

Sursă foto: Captură video Twitter