Imagini din dressing-ul Iuliei Albu. Criticul de modă deține o garderobă impresionantă / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În noul număr al Revistei VIVA!, cel de Aprilie, puteți vedea câteva imagini exclusive din dressing-ul Iuliei Albu. Așa cum era de așteptat, pasiunea ei pentru modă se reflectă și în garderoba sa. De altfel, nu degeaba este cunoscută drept unul dintre cei mai excentrici critici de modă din România, căci pantofii, accesoriile și hainele ei sunt cu adevărat extravagante!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În numărul de Aprilie al Revistei VIVA!, cel care se află acum pe piață, la toate punctele de difuzare a presei, vă prezentăm câteva imagini exclusive din dressing-ul Iuliei Albu. Faimosul critic de modă ne-a primit în casă pentru o ședință foto cu adevărat specială. Dovadă stau chiar imaginile fabuloase cu garderoba vedetei, din GALERIA FOTO.

iulia-albu-24iulia-albu-24

Iulia Albu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Oamenii o îndrăgesc atât pentru realizările sale profesionale, cât și pentru felul ei direct de a fi, de a spune lucrurilor pe nume. Deși nu lasă pe oricine în intimitatea ei, ne-a deschis ușile casei, ba chiar și pe cele ale dulapurilor ei, pentru a ne arăta garderoba sa, într-o ședință foto de colecție.

Citește și: Iulia Albu atacă vedetele cu operații estetice: „O fetiță de 14 ani trebuie să audă că nu trebuie să se ultrasexualizeze pentru o carieră. Că nu trebuie să „se tuneze' pentru…' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială: „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție' / EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Bucur lansează un proiect cu criptomonede: „Veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut'. Ce afaceri mai are actorul

Citește și: Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu: 'Cea mai delicată perioadă din viața mea'

Imagini exclusive din dressing-ul Iuliei Albu

Dacă de obicei facem shooting-uri de modă în studio-uri, de această dat ne-am gândit la o idee atipică pentru numărul de Aprilie al Revistei VIVA! Prima care ne-a venit în gând a fost Iulia Albu și am realizat ședința foto chiar la ea acasă, căci cu siguranță multă lume e curioasă să afle cum arată dressing-ul ei. Ei bine, recunoaștem că și noi am fost surprinși de cele văzute!

Iulia Albu nu e degeaba cunoscută pentru stilul ei excentric, pentru că acesta se reflectă mai ales în garderoba ei. La ea acasă, am avut prilejul să-i descoperim dressing-ul, unul cu adevărat fabulos, la care ar râvni orice doamnă sau domnișoară. Culorile vii nu au lipsit din dulapurile pline, dar nici accesoriile unicate.

Criticul de modă deține o garderobă impresionantă

După ce Iulia Albu a acceptat să ne prezinte dressing-ul, nu știam pe ce să ne concentrăm atenția mai întâi. Pe rochiile diafane, blănurile spectaculoase, pantalonii colorați sau pe pantofii superbi, cu diverse accente care mai de care mai atipice… Toate frumos aranjate, fie pe rafturi sau pe umerașe, îți atrăgeau privirea prin unicitatea și frumusețea lor.

Pe lângă garderoba ei, cu ocazia ședinței foto, i-am cunoscut mai bine și afinitatea Iuliei Albu pentru mobilierul vintage. Celebrul critic de modă s-a lăsat fotografiată în fața dulapurilor ei pline, mândră de piesele vestimentare pe care le-a colecționat de-a lungul timpului, multe haine fiind din garderoba ei personală.

Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit niciodată părul

Iulia Albu este și una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Cu toate astea, a stat departe de operațiile estetice, cât și de schimbările de look în ceea ce-i privește părul. Nimeni nu ar fi crezut, însă Iulia Albu a declarat că nu și-a vopsit niciodată părul. Vedeta a dezvăluit motivul într-o postare pe Instagram.

Nu m-am vopsit niciodată. Știu ca pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit ca m-as trăda eu pe mine. Culoarea parului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea parului fiicei mele este mostenirea ei de la mine’a scris Iulia Albu, mai demult, pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram, Antonio Paval

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton