Imagini din vila lui Alex Bodi. Costă mai mult de jumătate de milion de euro

.

Alex Bodi locuiește într-o vilă fabuloasă, care costă mai bine de jumătate de milion de euro. Locuința de lux nu este singura proprietate a afaceristului, dar acum a ales să trăiască la București. De altfel, interiorul casei lui apare și în ultimele postări puse pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a fost în arest la domiciliu, Alex Bodi a avut suficient spațiu să se desfășoare în superba sa vilă, evaluată la peste jumătate de milion de euro. În perioada respectivă, afaceristul spunea că mai are de aranjat camerele din casă, având de așteptat după mobilier și alte obiecte importante.


„Eu, da, am momente când îmi place să gătesc. Au fost momente grele, în care nu aveam… Au fost multe situații neplăcute, urâte. Am avut o cumpănă în viața mea, chiar două ca să zic așa. Ultima a fost un pic mai dificilă și de multe ori credeam că nu o să se mai termine„, a povestit Alex Bodi.


Cum arată vila lui Alex Bodi

Afaceristul are o locuință impresionantă, cu suficiente camere. În curte, se bucură de o priveliște frumoasă, cu piscină și terasă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai povestit că a avut câteva momente în viață în care a fost dărâmat de problemele financiare, dar a trecut cu bine peste obstacole.

„Inițial aici am vrut să fie dormitorul matrimonial, dar nu au venit toate lucrurile așa cum le-am gândit, așa că am zis să mai așteptăm. Multe lucruri trebuie să vină. Nimic nu e pentru totdeauna. Poți să fii bogat, peste doi ani nu mai ești bogat', a mai povestit Alex Bodi, la Antena Stars.


Citește și: Povestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi. Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australian

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și cu ce se ocupă la 20 ani de la destrămarea trupei

Citește și: Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere: aproape 1 milion de euro


Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi

Actuala iubită a lui Bodi i-a luat apărarea, după ce Bianca l-a acuzat că ar fi bătut-o în mod repetat, în timpul celor 3 ani de relație.

„De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru Antena Stars.


Daria a continuat să îi transmită mesaje dure rivalei sale. A acuzat-o că minte, dar și că Bianca se ascunde acum, după ce a aruncat bomba depsre Bodi.

„Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el. De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările, a continuat Daria Radionova.