Imagini cu puternic emoțional din ASIA EXPRESS 3. ”Părea o răscoală de la 1907, dar cu pești în mână, nu cu topoare!”

.

Prima întâlnire cu Asia Express a fost șocantă pentru concurenții reality show-ului de la Antena 1. Ajunse în Filipine, prima destinație din traseul de anul acesta, vedetele au fost lăsate într-o piață de pește, cu valizele în drum, fără indicii și fără timp pentru planuri sau strategii.


Înconjurați de o mare de vânzători locali și total dezorientați, concurenții vor încerca să își dea seama exact ce au de făcut: ‘Părea o răscoală de la 1907, dar cu pești în mână, nu cu topoare! Din autocar, noi ne uitam neputincioși cum acei oameni ne luau bagajele’, spune Lia Bugnar. ‘Panica, panica se citește pe fețele tuturor. Oare acesta să fie începutul cursei Asia Express?!’, se întreabă Florin Ristei total nedumerit.

Confuzia îi va acapara pe fiecare în parte, motiv pentru care toți concurenții vor ajunge în piața de pește în căutarea unui posibil indiciu. Adrenalina, haosul și mirosul insuportabil vor face ca o parte dintre ei să cedeze: ‘Am încercat să mă ajut cumva, dar mi-am făcut mai mult rău. Mi-am acoperit nasul cu un tricou dar intrasem într-un atac de panică, pentru că eu am agorafobie. Într-un loc aglomerat, cu oameni care te atacă și încep să dea în tine…instant apare sentimentul de panică’, mărturisește Alex Abagiu.


Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigãtor Asia Express, cel mai dur reality-show din România.

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.


Iată cum a fost primul episod din Asia Express: