Ilinca Vandici, o mămică topmodel. Cum se menţine în formă după nașterea lui Zian / Copilul o ajută mult!

.

Ilinca Vandici este una dintre mămicile norocoase, la care sarcina nu a contribuit cu foarte multe kilograme în plus. Vedeta TV este convinsă că responsabil pentru felul în care arată acum, la doi ani de când l-a adus pe lume pe Zian, este stilul de viaţă sănătos pe care l-a adoptat de mulţi ani şi care implică sport, alimentaţie săracă în calorii şi o porţie mare de fericire.

Ilinca Vandici ne-a dezvăluit secretul siluetei sale şi care nu implică diete miraculoase sau terapii scumpe. Cel mai important ajutor al său în lupta cu kilogramele este Zian, băieţelul care a împlinit recent doi ani.


„Cum reuşesc să arăt atât de bine? Păi, în primul rând, cu alergătură multă. Mult sport, că asta este important, alimentaţie sănătoasă. Merg la sală de câte ori pot, iar pe lângă sală, pun la socoteală şi timpul petrecut cu Zian. Băieţelul este foarte activ, aleargă, trebuie să-l mai ţin în braţe, urcăm scările, ne jucăm în parc. Îi place mult şi la tobogan, iar eu trebuie să alerg să-l pun sus, după care să alerg să-l aştept jos şi tot aşa. Prin urmare, tot timpul petrecut cu el este un sport!’, ne-a povestit Ilinca Vandici.


Prezentatoarea „Bravo, ai stil!’, de la Kanal D, spune că momentan nu ţine o dietă propriu-zisă şi este adepta unui stil de viaţă sănătos.

„Am un regim de viaţă super echilibrat, mănânc alimente care ştiu că îmi fac bine, care îmi aduc un plus şi le evit pe cele care îmi dăunează. Beau foarte rar sucuri şi, atenţie, chiar şi cele din fructe îngraşă. Chiar dacă ştiu că au foarte multe vitamine, nu beau foarte des şi doar dimineaţa şi întotdeauna combin fructe cu legume. Pe timpul zilei nu beau niciodată, iar după ora 16.00, nu mănânc niciodată fructe. În rest, mult peşte şi zilnic salate. De foarte mult timp nu mai mănânc pâine sau, extrem de rar, aleg pâine din secară sau din maia.’, a povestit Ilinca Vandici pentru VIVA!.


Ilinca este fidelă ritualului său de îngrijire

„Nu folosesc cosmetice scumpe, am câteva produse descoperite de-a lungul timpului şi care mi se potrivesc, aşa că le-am rămas fidelă. Unele sunt ceva mai scumpe, altele super ieftine, dar trebuie să spun că în ritualul meu de îngrijire se află puţine cosmetice. Nu am un dulap mare plin cu diverse cutii şi cuţiuţe, cum am văzut la unele femei, ci o colecţie extrem de restrânsă. Folosec de ani de zile acelaşi fond de ten, acelaşi ruj, acelaşi tuş de ochi, aceleaşi cosmetice’, ne-a mai spus Ilinca.


Şi-a lansat propria linie de cosmetice

După Lora, şi Ilinca Vandici a intrat pe piaţa cosmeticelor, cu o linie de produse pentru întreţinere corporală pe care şi-a pus semnătura. Dacă Lora şi-a lansat o cremă pentru faţă, Ilinca a preferat, pentru început, o gamă formată din gel de duş, unt pentru corp, scrub pentru corp şi un ulei multifuncţional cu sclipici.

„Ideea mi-a venit o dată cu apariţia lui Zian în viaţa mea pentru că atunci am început să mă documentez foarte mult vizavi de tot ce vine în contact cu pielea lui. Astfel, m-am speriat un pic atunci când am descoperit cât de mult rău de putem face dacă folosim cosmetice nepotrivite, cu ingrediente periculoase.


Şi mi-am zis că aş putea face ceva mai bun. Aşadar, împreună cu prietena şi partenera mea Angelina Cozma, specialist în domeniu, am pus la cale câteva reţete şi am contactat una dintre cele mai mari fabrici din lume, care este în Italia. Şi astfel, după doi ani de muncă, au apărut aceste produse de care sunt foarte mândră.

Ingredientele folosite sunt din ferme organice, 100% non toxice, potrivite pentru toate tipurile de piele, respectiv ulei de macadamia, uleiuri din fructe, particule din rocă naturală, nimic sintetic, ulei de migdale dulci, pudră de orez şi multe alte minunăţii care hidratează pielea şi părul.’, ne-a dezvăluit Ilinca Vandici.