Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit astăzi, în Joia Patimilor. Primele imagini de la nuntă

 Dumba Gabriela
.

În această după-amiază, Ilie Năstase și Ioana Simion, femeia care îi este alături după divorțul de Brigitte Sfăt, au spus un „DA' hotărât în fața ofițerului Stării Civile, iar proaspăta mireasă a postat pe Facebook primele imagini de la nuntă. Fostul tenismen, în vârstă de 72 de ani, se află la al cincilea mariaj. Nunta fastuoasă va avea loc în această vară.

Ilie Năstase și Brigitte SfătIlie Năstase și Brigitte Sfăt

Ioana Simion, proaspăta soție a lui Ilie Năstase, a anunțat vestea pe contul ei de Facebook, unde a postat și o fotografie de la Starea Civilă.

Ilie și Ioana au mers chiar în Joia Mare, numită și Joia Patimilor, la Starea Civilă, cu cea mai mare discreție. A fost o apariție total opusă față de cea de la nunta cu Brigitte Sfăt, atunci când cuplul a fost asaltat de blițuri și microfoane. Se pare că Ioana și-a dorit discreție și este destul de rezervată și cu aparițiile televizate sau la evenimentele mondene.

'Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem', spunea Ilie Năstase în urmă cu ceva timp.

Îmbrăcată într-un completu alb, extrem de elegant, cu un buchet uriaș de trandafiri albi în brațe și cu zâmbetul la purtător, Ioana s-a dovedit a fi extrem de fericită de faptul că s-a căsătorit în urmă cu doar câteva momente, cu alesul inimii sale. Nici fostul tenismen nu s-a lăsat mai prejos! Ilie Năstase s-a îmbrăcat extrem de elegant, iar celor doi nu le-au lipsit nici ochelarii de soare într-o zi așa călduroasă și frumoasă, scrie spynews.ro.

Ilie Năstase are cinci copii: Nathalie, Alessia, Nicholas, Emma Alexandra și Charlotte. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton